Kato'da PKK'ya büyük darbe!

Kato'da PKK'ya büyük darbe!

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi yakınlarındaki Kato Dağı'nda tespit edilen PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon düzenledi.

PKK 'lılarla sıcak temas sağlanırken, yer yer çatışmalar çıktı. Kobra helikopterler PKK'lıların bulunduğu alanları bombaladı..

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde Irak sınırının karşısında bulunan ve PKK'lıların geçiş güzergahı olarak kullandığı Kato Dağı 'nda tespit edilen bir grup terör isti etkisiz hale getirmek için bugün saat 07.00 sıralarında hava destekli kapsamIı operasyon başlatıldı. Operasyonda PKK'lıların bulunduğu alanlara Sikorsky helikopterlerle jandarma özel harekat timleri indirilirken, Kobra helikopterler teröristlerin bulunduğu alanları ateş altına alıp, bombaladı.

Kato Dağı'nın sarp ve derin vadilerinde sıcak temas sağlanan PKK'lılarla yer yer çatışmaların çıktığı bildirildi. Silah sesleri Beytüşşebap İlçe merkezinden duyulurken, çatışmaların sürdüğü belirtildi. Kato Dağı'na Beytüşşebap'tan zırhlı araçlarla askerler de sevkedildi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.