Kavga Bakanı şok etti

Kavga Bakanı şok etti

24'de canlı yayınlanan ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'yı ağırlayan Söz Kampüsten İçeri'de çıkan tartışmada izleyiciler birbirine girdi.

24 ekranlarında canlı yayınlanan Söz Kampüsten İçeri adlı programda çıkan tartışmada izleyiciler birbirine girdi. Selahattin Yusuf'un hazırlayıp sunduğu program formatı gereği üniversiteli gençlerin de aktif katlımıyla yapılıyor.

Bu hafta İstanbul Aydın Ünivesitesi'nden seyirciye uzanan Söz Kampüsten İçeri Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcısı Hayati Yazıcı'yı ağırladı. Soru sormak için söz alan gençlerden biri hükümete muhalif sert suçlamalar yapınca stüdyo hayli gerildi. Ama söz alan genç kız öğrenci konuyu Ergenekon'a getirince olanlar oldu. 'Ergenekon'da 1 numarayı arıyorlar ya, 1 numara benim gelsinler' dedi ve oturdu. Ama bu kez izleyici gençler arasında başlayan homurtu kavgaya dönüştü. Stüdyodaki çıkan tartışma Selahattin Yusuf'a da canlı yayında zor anlar yaşattı.

Yaptığı defalarca uyarıya rağmen kargaşaya son veremeyen Selahattin Yusuf reklama gitmek zoruda kaldı. Yusuf, o arada ortama hakim olmayı bilmiş ki reklam dönüşü alkışlarla yapıldı. Konu tatlıya bağlandı.

İŞTE O ANLAR:


GAZETECÄ°LER
Uploaded by serhat-serdar. - Up-to-the minute news videos.

Etiketler :