Kayseri'de görev başındaki polislerin iftarlıkları belediyeden

Kayseri'de görev başındaki polislerin iftarlıkları belediyeden

Kayseri'nin Talas Belediyesi, ramazan ayında görev başındaki polis memurlarına yönelik iftarlık yemek servisi başlattı.Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Talas Belediyesi, ramazan ayında görev başındaki polis memurlarına yönelik iftarlık yemek servisi başlattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Biz pişirelim, siz ulaştırın" uygulamasıyla ilçedeki ihtiyaç sahipleri için yemek dağıtımının ardından şimdi de iftar saatinde nöbet tutan polis memurları için iftar yemeği servisi uygulaması başlatıldı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından başlatılan yeni uygulamayla İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ilçenin çeşitli noktalarında görevi başındaki güvenlik güçlerine özel olarak iftar yemeği hazırlanıyor.

Günlük yaklaşık 100 paketten oluşan servis, iftar saatinden hemen önce polis ekiplerine teslim ediliyor.

Yalçın, yardımlaşma ve dayanışma ayı ramazanda toplumun her kesimine yönelik ikramlarda bulunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Her gün Osmanlı Kültür Evi ve Selçuklu Kültür Evi önünde saat 17.30'dan itibaren yardıma muhtaç, yaşlı, hasta ve yolda kalanlar için bin paketlik iftariyelik dağıtımının yanında bizlerin huzur ve güvenliğinden sorumlu görevi başındaki polislerimize de iftar yemeği hazırlamaya başladık. Ayrıca bunların yanında yine vatandaşlarımıza tatlı ikram ediyoruz. Rabbim bütün güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.