Kayseri'deki Kovid-19 aşılama çalışmalarında 1 milyonuncu doz uygulandı

Kayseri'deki Kovid-19 aşılama çalışmalarında 1 milyonuncu doz uygulandı

Kayseri'de, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşılama çalışmalarında 1 milyonuncu dozun uygulandığı bildirildi.İl Sağlık Müdürlüğünden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşılama çalışmalarında 1 milyonuncu dozun uygulandığı bildirildi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, normalleşme kararları doğrultusunda yapılan çağrılara vatandaşların olumlu yanıt vermesiyle aşılama çalışmaları hız kazandı.

Kayseri'de 1 milyonuncu doz, Güldüoğlu Aile Sağlığı Merkezi'nde Uğur Erdal'a uygulandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Erdal, "Kayseri'de 1 milyonuncu dozun aşısını olmanın gururunu yaşıyorum. Aşı hayattır. Aşı gelecektir, herkesi aşı olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Merkezde görevli Dr. Necla Ceren Kömürcü de aşıda 1 milyonuncu dozu uygulamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Kömürcü, şunları kaydetti:

"Sağlıkçılar olarak sabah saatlerinden itibaren aşı yapmaya hazır vaziyette bekliyoruz. Randevu da gerekmiyor. Kayserili vatandaşlarımızın biraz daha ilgi ve alakasının artmasını bekliyoruz. Aile sağlığı merkezlerimizde, hastanelerimizde sağlıkçılar olarak hizmet vermek için canla başla görev başında bekliyoruz. Geçmişte ne kadar zor günler yaşadık, daha iyi günlerin gelebilmesi için gençlerimizi, gurbetçilerimizi ve tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya bekliyoruz."

Öte yandan İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, kentin farklı yerlerinde oluşturulan mobil aşı uygulama noktalarında devam eden aşılama çalışmalarını denetledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.