KAYSERİSPOR KONYASPOR / 11'LER

KAYSERİSPOR KONYASPOR / 11'LER

Süper Lig'in 12. haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Konya sahasında zirveyi kovalayan Kayseri'yi konuk ediyor...

Süper Lig'de 12.haftanın açılış maçında Konyaspor, Kayserispor'u ağırlıyor...

Konya can derdinde

Ziya Doğan yönetiminde ligde kalma amacı güden, mütevazi bir takım görüntüsündeki Konyaspor, Shota Arveladze'nin göreve gelişiyle beraber büyük aşama kaydeden Kayserispor'dan puan koparıp tehlike hattının üzerinde kalmak istiyor.

Manisa deplasmanında Ali Dere'nin ayağından bulduğu son dakika golüyle üç puanı hanesine yazdıran yeşil-beyazlıların ondan önceki dört maçlık yenilgi serisine kaldıkları yerden devam etmek istemedikleri aşikâr.

Konyaspor'da önemli bir eksik göze çarpmazken Ziya Doğan'ın haftalar sonra puan yüzü gören 11'i bozması ise oldukça düşük bir ihtimal.

Şota'nın öğrencileri pusuda

24 puanla lider Trabzonspor ile takipçisi Bursaspor'un hemen arkasında yer alan Kayserispor, bu iki ekibin çarpışacağı ve puan bırakacağı haftada kazanıp en azından birini geride bırakmak niyetinde. Dörtte dört yaptıktan sonra geçen hafta Zumdick'in Gençlerbirliği'ne puan bırakan sarı-kırmızılılar, Konya deplasmanında hedefini mutlak üç puan olarak belirlemiş görünüyor.

Kayseri ekibinde uzun süre forma şansı bulamayacak olan Cangele dışında sakat ya da cezalı bulunmazken Şota, ideal 11'ini bozmaya niyetli görünmüyor.

Muhtemel 11'ler...

Konyaspor:
Orkun, Basem, Erdinç, Serkan, Hakan, Kere, Emre, Bangoura, Grajciar, Adnan, Tazameta

Kayserispor: Hamidou, Hasan Ali, Serdar, Amisulashvili, Abdullah, Önder, Selim, Ali, Moritz, Zalayeta, Mehmet Eren

Etiketler :