"Kayyum" kelimesini kullanmadı

"Kayyum" kelimesini kullanmadı

Necdet Kutsal, hayatının en zor gazetesini hazırlamak zorunda kaldı.

Yaklaşık 2 yıldır gazeteyi Numan Kurtulmuş`u destekleyen bir çizgiye çektiği için eleştirilen Milli Gazete`nin Genel Yayın Yönetmeni Necdet Kutsal, Türkiye tarihinde ilk kez bir siyasi partinin kayyuma devredilmesi nedeniyle hayatının en zor gazetesini hazırladı. TV 5 gibi "Kayyum" kelimesini kullanmaktan özenle kaçınan Milli Gazete yönetiminin bundan sonra nasıl bir yayın politikası izleyeceği merakla bekleniyor.

Olağanüstü kongreden sonra Erbakan`ın talimatı ile Milli Gazete Milsan`ın tüm hisseleri TV5 Genel Müdürü Mustafa Geçer`e devredilmiş ve gazete yönetiminin görevden alınacağı iddia edilmişti. Genel Müdür Ömer Yüksel Özek`in araya girmesiyle bu süreç durdurulmuş ve Milli Gazete, Erbakan ve Kurtulmuş`un haberlerine eşit yer ayırarak tarafsız bir çizgiye çekilmişti. Partinin Kayyyum`a devredilmesinin ardından yayın akışını değiştirerek özel yayında Genel Merkez ve Numan Kurtulmuş aleyhinde yayınlar yapan TV5`in aksine Milli Gazete`nin bugün de tarafsız çizgisini korumaya devam ettiği dikkatlerden kaçmadı.

Yaklaşık 20 yıldır hizmet veren Necdet Kustal, Ekrem Kızıltaş, Abdulkadir Türker yönetimindeki Milli Gazete`de Kayyum yönetimindeki olağanüstü kongre sonrası nasıl bir değişim yaşanacağı merak ediliyor

 BİRİKİMHABER.COM
 

Etiketler :