Kaza öncesi böyle konuştu 

Kaza öncesi böyle konuştu 

Helikopter kazası geçiren BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Kahramanmaraş'taki son konuşmasında ilk defa helikopter kiralayarak miting yaptıklarını söyledi.

Yazıcıoğlu, partisinin düzenlediği mitinge katılmak için bir özel şirketten kiralanan helikopterle Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesine geldi. Yazıcıoğlu'nu ilçeye gelişinde BBP il ve ilçe teşkilatları yöneticileri karşıladı.

Karşılamanın ardından Çağlayancerit Meydanı'nda toplanan kalabalığa seslenen Yazıcıoğlu, siyasi hayatı boyunca hiçbir yüz kızartıcı işinin olmadığını belirterek, ''Temiz siyaset yapmalıyız. Türkiye'de iktidarlar değişir, ama vergi kaçıranlar hiç değişmiyor'' dedi. ''Hazineden yardım almadan siyaset yapan tek partiyiz. İlk defa helikopter kiralayarak miting yapıyoruz'' diyen Yazıcıoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın birbirlerine hakaret ederek siyaset yaptıklarını, kendilerinin bunu kabul etmediklerini kaydetti.

Seçmenlere uyarılarda bulunarak sözlerini sürdüren Yazıcıoğlu, şunları kaydetti: ''Seçimlerde iddialıyız. 29 Marttaki seçimlerde Türkiye'nin her yerinde küçük, büyük, belediyeler kazancağız. Seçimde doğru olanı yapın. Sizi birbirinizin yüzüne bakamayacak duruma düşürecek iş yapmayın. Bizim dışımızdaki partilerin hepsine aynı mesafedeyiz. Demokratik Toplum Partisi PKK'yı terör örgütü olarak tanırsa ona da aynı mesafede oluruz.''

Yazıcıoğlu, mitingin ardından Yozgat'ın Yerköy ilçesine gitmek üzere helikopterle Çağlayancerit'ten ayrıldı.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :