Kazayı rüyasında gördü

Kazayı rüyasında gördü

Hatay Adana otoban yolunda meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza sonrası yan dönen araç ve çevresinde adeta can pazarı ve aile dramı yaşandı. Kazadan yaralı kurtulan çocuk, "Bir gün önce kaza yapacağımızı rüyamda gördüm. Babama 'yavaş git' dedim ama beni dinlemedi." diye feryat etti.

Edinilen bilgilere göre, kaza Adana-İskenderun Tem otoyolu Akçay köprüsü mevkiinde meydana geldi. Akşam iftardan sonra iki çocuğu ve eşiyle yola çıkan Sefer Kel'in kullandığı 01 ALT 39 plakalı minibüs aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı ve bariyerlere çarptıktan sonra takla attı.

Kazada sürücü Sefer eşi Zevcan kızı Tuğçe ve oğlu Orhan takla atan minibüsten fırlayarak etrafa saçıldı. Anne Zevcan (36) ve kızı Tuğçe Kel (11) olay yerinde can verirken Sefer Kel (37) ve oğlu Orhan Kel (13) yaralandı.

Kazanın, daha önce 6 askerin şehit edildiği Deniz İkmal Destek Komutanlığı Şehit Er Remzi İlboğa Kışlasına yakın bölgede olması nedeniyle olay yerinden gelen ihbarlara polis temkinli yaklaştı.
PKK'nın kaza ihbarı yaparak pusuya düşürme ihtimalini göz önünde bulunduran polis, olay yerine uzun namlulu silahlarla sivil olarak geldi. Olay yerine ilk ulaşan 112 acil servis görevlileri ise önce anne ile kızı kontrol etti. Onların öldüğünün anlaşılması üzerine baba Sefer ve oğlu Orhan çevredeki vatandaşların yardımıyla ambulansa alınarak İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Görgü tanıkları kaza yapan aracın önce bariyerlere çarptığını sonra takla attığını söylediler.

Polis olay yerinde detaylı araştırma yaparken İskenderun Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 13 yaşındaki Orhan Kel hastane koridorunda gördüğü herkese annesi, babası ve kız kardeşini sordu.
Orhan'ın kız kardeşi ve annesinin öldüğünü bilen hastane personeli Orhan'ın yalvarışları karşısında ağlamamak için kendini zor tuttu.

Orhan Kel çevresindekilere, "Bir gün önce kaza yapacağımızı rüyamda gördüm. Babama 'yavaş git' dedim ama beni dinlemedi." diye feryat etti. Durumu ağır olan baba Sefer Kel gözlem altına alınırken Orhan'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.