Keçi kanlı ritüelciler ve kaos planı

Keçi kanlı ritüelciler ve kaos planı

Türkiye aydınlık ve demokratik bir kavşakta ilerlerken İslam'la hiçbir ilgisi olmayan camilerdeki ‘ulusalcı mahyaları' astırarak ülkede kaos çıkarmak isteyen ‘keçi kanıyla ritüel' düzenleyenlerin asıl amacı ne?

Geçtiğimiz hafta habervaktim internet gazetesi büyük bir gazetecilik örneği daha sergileyerek, Türkiye’nin altını üstünü getirmeye çalışan karanlık şer odaklarının kaos planını deşifre etti.

Türkiye’yi kendi öz, kültürel, milli ve manevi değerlerinden koparmak isteyen odaklara karşı verilen mücadele sağlam adımlarla ilerlerken, İstanbul’daki camilere asılan İslam’la hiçbir ilgisi olmayan ‘ulusalcı mahyalar’ gündemi uzun bir süre meşgul etti.
Mahyaların asılması için kimlerin emir verdiği basında tartışılırken, Habervaktim ‘Masonların Enderun Mektebi’ olarak bilinen Rotaryen çevrelerden çok önemli bir bilgi edindi.
Elde edilen belgelere göre, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Müdürü İbrahim Özekinci imsazıyla 24 Eylül 2009 tarihinde İstanbul Müftülüğü'ne gönderilen yazıda, İstanbul Valiliği'nin bir faks emrinden söz edilip, Masonik plandaki taleplere kolaylık gösterilmesi istenmişti.
Sonradan, tartışmalı mahyaları belirleyen komitede kökü dışarıda lions, rotary ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) gibi derneklerin de olduğunun ortaya çıkması planın derinliğini gözler önüne seriyordu.
İşte Habervaktim’in ortaya çıkardığı bu esrarengiz ‘Masonik’ plan, ulusal gazete ve televizyonlarda gündemin ilk sırasında yer aldı. Gazeteler ve televizyonlarla birlikte birçok internet sitesi de habervaktim.com’un bu belgeli özel haberini alıntılayarak okuyucularına duyurdu. Peki, aydınlık Türkiye’ye doğru hızla yol alırken ‘keçi kanıyla ritüeller’ gerçekleştiren şer odaklarının amacı neydi?
Habervaktim’in ortaya çıkardığı sinsi planın 5 ayağı bulunuyor ve bunların nihai hedefi ‘kaos’ çıkararak ülkeyi yeniden ‘kanlı ritüelcilerin’ hegemonyasına sokmak olarak görülüyor.
Sinsi plana göre eylemler şöyle işlenecek:
1- Camilerin mahyalarında dindışı ve milli içerikli öğelere yer verdirmek!
2- 29 Ekimde camilere çapraz bayrak astırarak büyük bayraklarla camilere cemaat sevki sağlayıp buna karşı çıkanları bayrak düşmanı olarak mimletmek!
3- 10 Kasım'da camilere bayrakların yanı sıra Atatürk posterleri astırıp buna karşı çıkanları Atatürk düşmanı ilan etmek!
4- Camiler üzerinden Rotaryenlerin “hayır faaliyetlerinde bulunduğu” görüşünü kamuoyuna yaymak!
5- Rotaryenlerin yaptıkları hayır (!) faaliyetleri çerçevesinde sembolik birkaç camiden yardım toplanması ile önemli bir imaj kırılması sağlamak!
Ortaya çıkardığımız “5 aşamalı sinsi plan”ın en önemli ayağını ise, Sultanahmet Camii'ne çapraz bayrak asılması, büyük bayraklarla camilere cemaat sevkinin sağlanması, bu uygulamaya yönelik olası itirazlar için de basındaki destekçiler aracılığıyla “Türk bayrağına karşı çıkıyorlar” şeklinde haber ve yorumlar yaptırılması öngörülüyor.

Ortaya çıkan bu son kaos planı gösteriyor ki, kökleri dışarıdaki ‘kanlı ritüelciler’ ile onların Türkiye’deki ulusalcı-Ergenekoncu uzantıları, hiçbir zaman vazgeçmeyecek. Çünkü bu güruhun asıl amacı Türkiye’yi yeniden ‘babalarının çiftliği’ yani İsrail’in emir kulu haline getirmek, Türkiye’yi Türkiye yapan İslam’ı ortadan kaldırmak ve 70 milyonu açlık ve sefalete mahkum etmektir.
Türkiye’nin askeri tatbikata almayarak reddettiği Filistin’de kadın ve çocukları katleden İsrail için üzülenler, elbette İsrail’i yeniden Türkiye’nin başına geçirmek için kirli oyunlarını oynayacaklardır. Ama artık maskeler düştükçe herkesin ne olduğu ortaya çıkıyor. Ergenekoncular ve Masonlar ile onların gazete ve televizyonları, kendi kimliğine dönen güçlü Türkiye’nin altında kalacaklardır.
Onlar istediği kadar oyun ve tuzak kursun ama tuzakların en büyüğünü yine Allah bozacaktır. Siz yine en iyisi habervaktim.com’u izlemeye ve okumaya devam edin. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Hepinize hayırlı bir hafta dileğiyle…

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :