Keçiören’e Beş Yeni Kütüphane

Keçiören’e Beş Yeni Kütüphane

Altınok, “Devletimizin ve milletimizin geleceği olan çocuklarımızın eğitimine destek noktasında kütüphanelerimizin sayısını artırma sözümüz vardı. Bu kapsamda 5 yeni kütüphane projemizi kısa sürede hayata geçiriyoruz."

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçedeki kütüphanelerin sayısını artırmak için başlatılan çalışmalar kapsamında 5 yeni kütüphaneyi çok kısa sürede hizmete açacaklarını duyurdu. Altınok, “Devletimizin ve milletimizin geleceği olan çocuklarımızın eğitimine destek noktasında kütüphanelerimizin sayısını artırma sözümüz vardı. Bu kapsamda 5 yeni kütüphane projemizi kısa sürede hayata geçiriyoruz.” Dedi.

Başkan Altınok “Öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız bilimin merkezi olan kütüphanelerimizde kendilerini yetiştirecek devletimize ve milletimiz adına faydalı işler yapacaklar.” Temennisini de dile getirdi.

Habername ailesi olarak Belediyelerin eğitim ve kültür hizmetlerini önemsiyor ve duyurmaya Özen gösteriyoruz. Keçiören Belediyesini ve Başkan Turgut Altınok’u da bu anlamlı Hizmetleri sebebiyle tebrik ediyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.