KEDERİMİZ ÇOK BÜYÜK....

KEDERİMİZ ÇOK BÜYÜK....

Hebername ailesinin çok kıymetli yazarı Nigar hanımefendi kardeşimizin muhterem dayıları geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu vefat etmiştir.

Henüz 49 yaşında iken ani bir kalp krizi sonucu on dakika içinde (hastahaneye dahi götürülemeden) vefat eden dayısı için son derece üzgün olduğundan kendisinden henüz dayısının ismini bile alamadığımız Nigar hanıma başsağlığı dileklerimizi arz ediyor, yüce Allah (c.c)’tan sabr-ı cemîl niyaz ediyoruz.

قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

«kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn»

Bakara Sûre’sinin bu 156. Âyetinde meâlen: «....biz (âhiretde de) ancak ona dönücüleriz» buyurulmaktadır...

Â’lî İmran Sûre’si 185. Âyet-i celîlede ise, كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ «Küllü nefsin zâikatul mevt» «Her nefis ölümü tadıcıdır» buyuruyor yüce Allah (c.c)...

Hazret-i Ömer'in yüzüğünde Kefa bil-mevt vaızan ya Ömer yazılıydı. Yani nasihat olarak ölüm yeter.... Ahiret yurduna yolcu ediyoruz sevdiklerimizi... Biz de birgün gideceğiz aynı yere... Acaba ölümden ders alıyor muyuz?

Ne mutlu ahiret yurduna hazırlıklı olarak göçebilenlere.

Aziz mevtaya yüce Allah’tan gani gani rahmetler diliyor, acılı ailesine ve tüm yakınlarıyla sevenlerine sabr-ı cemîl niyaz ediyoruz. Ruhuna fatihalar, yasinler...

Nigar hanımefendiye habername ailesi adına taziyelerimizi arz ediyoruz. Cenaze namazına katılamadığımız için affınıza sığınıyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :