Keita, Şanlıurfaspor'da

Keita, Şanlıurfaspor'da

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un bir dönem Galatasaray forması giyen Abdul Kader Keita'yı kadrosuna katacağını açıklandı...

 

Şanlıurfaspor'un Abdul Kader Keita'yı kadrosuna katacağını takımın teknik direktörü Bahri Kaya açıkladı...  
 
Ocak ayındaki ara transfer döneminin en çarpıcı hamlelerinden biri Şanlıurfaspor'dan geliyor. Kader Keita iddiasının gündeme düşmesinden sonra bu haberin doğru olduğu da kulübün teknik direktörü tarafından açıklandı.



 
PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, NTV Spor'a canlı yayında yaptığı açıklamada Galatasaraylı eski futbolcu Abdul Kader Keita'nın transferi hakkında konuştu.
 
Fildişi Sahilli futbolcuyu transfer edeceklerini söyleyen Bahri Kaya, "Yeni bir şey değil. Yaklaşık bir aydır transferle ilgili çalışmalarımız var. Yeni yönetimimizin seçileli bir hafta olduğu için resmi yazışmalar başladı. Maalesef Keita'yı getiremeden haber sızdı. Ama bu haber doğrudur. Böyle bir transfer girişimi var. Uçak biletlerini aldık. Cuma ya da Cumartesi İstanbul'da olacak. Bizim açımızdan transferi gerçekleşmiş bir oyuncu gibi söyleyebilirim. Bu transferi gizli tutmak istedik ama malesef basına sızdı. Son senesi malum, oynadığı maç sayısı ve lig malum. Başkan ve yönetim kurulu çok ısrar etti. Bir teknik adam da 'hayır' diyemezdi. Bütün dikkatleri Şanlıurfaspor'a çekebilmek adına bir prestij transferi. Performansı kadar diğer faktörler de düşünüldü. Hafta sonu Türkiye'ye gelecekler. Sağlık kontrollerinin ardından gerekenler yapılacak." dedi.
 
Transferin maaliyeti hakkında sorulan soruya cevap veren Kaya, "Maaliyeti konusunda bilgim yok. Maaliyeti ne olursa olsun bu transfer hedeflendi. Yönetim imzanın ardından maaliyeti açıklayacaktır" diyerek sözlerini noktaladı.
 
Yönetim değişikliğinden sonra başkanlığa Fethi Şimşek'in geldiği, İbrahim Tatlıses gibi isimlerin de yönetim kurulunda yer aldığı Şanlıurfaspor'un Keita'yı 6 aylığına kiralık olarak kadrosuna katması bekleniyor.
 
31 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu 2009-2010 sezonunda Galatasaray forması giyerken ardından Al-Sadd kulübüne transfer olmuş, oradan da son olarak Al-Ittihad takımına kiralanmıştı.
 
Kaynak: Sporx

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.