Kekeç, Ahmet Hakan'ı ekrandan bombaladı

Kekeç, Ahmet Hakan'ı ekrandan bombaladı

Star yazarı Kekeç, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın Erdoğan'a 'sokağın sesini dinle' şeklinde öğüt vermesine fena kızdı...

Ahmet Kekeç ekrana giderek ısınıyor. Ülke TV'de yayınlanan 'En Sıra Dışı'nda konuşan Kekeç, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ı topa tuttu.

Ahmet Hakan'ın dünkü yazısına atıfta bulunan Kekeç, Hürriyet yazarının Mısır ile Türkiye arasında benzerlik kurmasına ateş püskürdü. Ahmet Hakan'ı okumadığına yemin eden Kekeç, Hürriyet yazarının Erdoğan'a 'sokağın sesini dinle' şeklinde öğüt vermesine fena kızmış:

"Vallahi de Billahi de ben Ahmet Hakan'ı okumuyorum. Bazen internetten falan okuyan arkadaşlar söylüyor ama gerçekten okumuyorum. Başbakan Erdoğan'a hitaben 'Mübarek'e diyorsun ama önce sen sokağa kulak ver' demiş. Bursı ile Mısır'ın ne alakası var? Her şeyi farklı. Türkiye'deki ifade özgürlüğü önündeki engeller yargı kaynaklı. Erdoğan'a değil yargıya 'sokağa kulak ver' demesi gerekirdi. Bu niye böyle gerçekten bilmiyorum, anlamıyorum. Buradaki durumun Mısır'la ne ilgisi var. Mısır'da bir tiran var."



 

Etiketler :