Kemal Kılıçdaroğlu şok etti

Kemal Kılıçdaroğlu şok etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Libya eleştirisi hem sunucuları hem de izleyenleri şoke etti.

Başbakan Erdoğan'ı Kaddafi'ye tepki göstermediği için eleştirenCHPLideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine karşılık sunucuların Kaddafi farkını hatırlatması üzerine canlı yayında geri adım attı.

Kılıçdaroğlu'nun, CNN TÜRK Haber Koordinatörü Yavuz Oğhan'ın "Başbakan tarafından böyle bir açıklama oradaki vatandaşları riske atmaz mı?" soruna “Hayır riske atmaz, hiç riske atmaz. Ne oldu eleştirmedi de orda bir Karadenizli yurttaşımız öldürüldü. Ne oldu?” cevabı CNNTürk ekibini şaşkına çevirdi.

CNN Türk'e katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan'ı Kaddafi'ye tepki göstermedi diye eleştirirken söylediği sözler şok etti. Kılıçdaroğlu, Ahmet Hakan'ın, “Erdoğan'ın Kaddafi'ye tepki gösterdiğinde gerçekten oradaki Türkleri öldürebilir” demesi üzerine eleştirisini yumuşattı...



Erdoğan'ın orada yaşayan Türk vatandaşlarının tehlikeye atılmamısı için tepki göstermemiş olabileceğinin hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu'nun tavır değiştirmesi dikkat çekti.

"BALBAY VE ÖZKAN İÇİN PM'YE GİDECEĞİZ"

Ergenekon tutuklusu Tuncay Özkan ve Mustafa Balbay'ın milletvekilliği adaylığı hatırlatılması üzerine, şahsi olarak net cevap vermeyen Kılıçdaroğlu, Balbay ve Özkan içim PM'ye gideceklerini söyledi.


SAMANYOLUHABER.COM

 

Etiketler :