'Kemal Kılıçdaroğlu'nun da kaseti var!'

'Kemal Kılıçdaroğlu'nun da kaseti var!'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da kasetleri olduğunu iddia etti.

Balıkesir'in Edremit ilçesine gelen Soylu, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak, AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak ve kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. Soylu, sabah saatlerinde ilçeye bağlı Güre beldesindeki Adrina Termal Otel'de kahvaltılı toplantıya katıldı.

SOYLU NE DEMEK İSTEDİ?

Paraleller, Cumhuriyet Halk Partisi'ni koruma altına aldılar. Bu milleti tek parti döneminde inim inim inleten Cumhuriyet Halk Partisi'ni koruma altına aldılar, diye açıklama yapan Soylu, siz zannetmeyin Kılıçdaroğlu'nun kasetleri yok. Onlarda ne kasetler var. Baykal'ın kasetlerini çıkaran onlar. Kılıçdaroğlu'na acırlar mı, zamanını beklerler, dedi.

"BAHÇELİ ARKADAŞLARINI SAVUNABİLDİ Mİ?"

Soylu'nun konuyla ilgili açıklaması şöyle: 

"Patronlarının talimatlarını beklerler. Ne yapacaklar, ne edecekler? MHP'li arkadaşlarımıza sesleniyoruz; o MHP'li milletvekillerinin kasetleri çıktığı zaman Bahçeli, arkadaşlarını savunabildi mi? ‘Bu kasetleri çıkaran ahlaksızdır. Bu kasetleri çıkaranların sonuna kadar hakkından geleceğim' dedi. Bir defa, iki defa üstlerine gidebildi mi? Başbakan tarumar ediyor bugün tarumar. Paralel maralel bırakmıyor. Çünkü bu ülkenin istikbaline, bu ülkenin bağımsızlığına kasıt var. Bu ülkeyi kuşatmaya çalışıyorlar. Hepimiz birbirimizden endişe eder olduk be" dedi. Soylu, toplantının ardından partililerle sohbet edip sıkıntılarını dinledi."

(İHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.