Kemal Şahin konuk edildi

Kemal Şahin konuk edildi

Bielefeld Mövinpick otelde entegrasyon anabaşlıklı bir toplantı düzenledi.Toplantıya konuşmacı olarak ünlü işadamı Kemal Şahin ile Gütersloh uyum sorumlusu Cemil Sahinöz’de davet edildi.

Pınar Kibar´ın haberi 

Kısa adı AIB olan, Avrupa İşadamları ve Akademisyenler Birliği Derneği, Bielefeld Mövinpick otelde entegrasyon anabaşlıklı bir toplantı düzenledi. Toplantıya konuşmacı olarak Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan ünlü işadamı Kemal Şahin ile Gütersloh uyum sorumlusu araştırmacı yazar Cemil Sahinöz’de davet edildi.                                   

Moderatörlüğünü Yasin Sever´in yaptığı toplantı AİB Başkan yardımcısı Ahmet Çıtak´ın selamlama konuşması ile başladı. Uyum sorumlusu Cemil Şahinöz slayt gösterimi ile birlikte yaptığı konuşmasında  Almanya’da yaşayan yabancıların, özellikle büyük çoğunluğunu teşkil eden Türkler hakkında istatistik bilgiler verdi.

Genç neslin ta ilkokuldan başlayarak üniversite hayatına kadar olan bölümün nasıl işlenmesi ve yetiştirilmesi konusunda herkese önemli vazifeler düştüğünü belirten Şahinöz entegrasyonun hedefinin de azınlığın ve çoğunluğun aynı haklara sahip olduğu bir toplum ortaya getirmek olduğunu belirtti. Toplantıya katılan işadamı Kemal Şahin ise  konusmasında, iş hayatındaki 29 yıllık başarı öyküsünü ve başarısının hangi prensiplere borçlu olduğunu anlattı. 

Şahin özetle şöyle dedi: Ben başta çizdiğim vizyonu takip ederek Almanya´ya geldim. Okumak benim için büyük bir vizyondur. Türk kültürü ve dini değerlerime sahip çıktım. Ve yaptığım her işi alnımın teriyle yaptım. Bir işi yapmak istiyorum diyen tüm engelleri aşar. Bazen olur ayağınız kayar düşebilirsiniz. Ama hiç taviz vermeden kalkıp yolunuza devam etmelisiniz. Başarılı olmak istiyorsanız her şeyden önce dürüst olmalısınız. Bir işe başlarken,  işinizi yaparken insanlara güvenilir olduğunuzu hissettirmelisiniz.                                  

Kemal Şahin iş hayatına yeni atılacak olan girişimcilere ve işinde başarıyı yakalamak isteyenlere de önemli tavsiyelerde bulundu. Toplantının sonunda konuşmacılara ve toplantıyı organize edenlere yaptıkları katkılardan dolayı plaketler verildi.

aib-seminerine-kemal-sahini-konuk-etti-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.