"Kendimi bir sultan gibi hissettim"

"Kendimi bir sultan gibi hissettim"

Guti'nin Madrid'e vedası hüzünlü olurken, İstanbul'daki karşılanışı ise bir hayli coşkuluydu.

Guti: "Kendimi bir sultan gibi hissettim"
Beşiktaş'ın bu akşam BJK İnönü Stadı'nda binlerce taraftarının huzurunda sözleşme imzalatacağı Guti'nin Madrid'e vedası hüzünlü olurken, İstanbul'daki karşılanışı ise bir hayli coşkuluydu.

15 yıldır Real Madrid'in formasını giyen oğullarını havaalanında gözyaşları ile uğurlayan anne ve babasına veda eden Guti, 1 saat gecikmeyle geldiği İstanbul'da Atatürk Havalimanı'na ayak bastığında, kendisini karşılamaya gelen kalabalığı görünce gözlerine inanamadı.

Türkler sıcakkanlı

Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve Menajer Ahmet Bulut'la birlikte İstanbul'a gelen İspanyol futbolcu, “Söylemişlerdi ama bu kadarını beklemiyordum. Bu kadar kalabalığı karşımda göreceğimi düşünmemiştim. Kendimi bir sultan gibi hissettim.

Türklerin sıcakkanlı insanlar olduğunu biliyordum ama bu gördüklerim beni hayretler içerisinde bıraktı” dedi.

Guti, Beşiktaş'a transferinde eski hocası Bernd Schuster'in büyük payı olduğunu ifade ederken, “Onun çalıştıdığı takımda her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum” dedi.

Q7'nin rekorunu kıracak

14 numaralı Beşiktaş formasıyla dün akşam İstanbul'a gelen Guti, kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa el sallayarak karşılık verdi. Bu sabah saat 08.30'da Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek olan İspanyol futbolcu için saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda imza töreni düzenlenecek.

Yönetici Doğan Küçükemre, Quaresma'nın 21 bin 320 kişilik imza töreni rekorunu Guti'nin kıracağını da öne sürerek, “Törene en az 25 bin kişi bekliyoruz” dedi.

İspanya'da seni hiç omuzlara almadılar

Guti ile birlikte İstanbul'a gelen İspanyol futbolcunun sevgilisi Noelia Lopez, Atatürk Havalimanı'ndaki coşkulu kalabalığı görünce gözlerine inanamadı. İstanbul'un güzelliği karşısında büyülendiğini ifade eden Lopez, sevgilisi Guti'ye de takılmadan edemedi.

Noelia Lopez, “İspanya'da, Real Madrid'de büyük başarılara imza attın. Sayısız kupalar kazandın. Ancak hiçbir zaman omuzlara alınmadın. İstanbul'a ayak basar basmaz seni omuzlara aldılar. Bu Türkler seni çok seviyor” dedi.
 

sporx

Etiketler :