Kıbrıs gazisi Aziz Kara Manisa'da son yolculuğuna uğurlandı

Kıbrıs gazisi Aziz Kara Manisa'da son yolculuğuna uğurlandı

Kıbrıs gazisi Aziz Kara (72), memleketi Manisa'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

MANİSA (AA) - Kıbrıs gazisi Aziz Kara (72), memleketi Manisa'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Kıbrıs'ta yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybeden ve cenazesi memleketi Salihli ilçesine getirilen gazi Aziz Kara için Hamidiye Camisi'nde askeri tören düzenlendi.

Kara'nın Türk bayrağına sarılı cenazesi, askerlerin omzunda cami avlusuna getirildi. Salihli İlçe Müftüsü Ali Çebi tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Kara, Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Cenaze törenine, Kara'nın ailesi ile Kaymakam Ali Güldoğan, Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Doğukan Karaaslan, Muharip Gaziler Derneği Salihli Şube Başkanı Nevzat Aydın ve gaziler katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.