Kılıçdaroğlu, CHP'li Kadını Azarladı

Kılıçdaroğlu, CHP'li Kadını Azarladı

Slogan atan CHP'li kadına Kılıçdaroğlu, "Sen CHP 'li değilsin kusura bakma. Genel Başkan konuşurken, konuşuyorsan CHP 'li değilsin" diyerek tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partinin "Çankaya'da Sandıklar Filizleniyor" programındaki konuşmasında, kendisi konuşurken slogan atan kadın partiliye sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, "Sen CHP 'li değilsin kusura bakma. Genel Başkan konuşurken, konuşuyorsan CHP 'li değilsin. CHP 'liler önce dinlemesini bilin. CHP 'liler önce kararlı duruş sergiler. CHP 'liler asla kişisel çıkar peşinde koşmazlar" diyerek tepki gösterdi.

"PARTİLİYE SERT TEPKİ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun konuşması sırasında bir kadın partili slogan attı. Bunun üzerine sinirlenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sert sözlerle partiliye tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Sen CHP 'li değilsin kusura bakma. Genel Başkan konuşurken, koşuyorsan CHP 'li değilsin" dedi.

"CHP 'liler önce dinlemesini bilin. CHP 'liler önce kararlı duruş sergiler. CHP 'liler asla kişisel çıkar peşinde koşmazlar. CHP 'liler önce ülkeyi düşünürler. CHP 'liler çocuklarını düşünürler. Kişisel çıkar peşinde koşan hiç kimse CHP 'li değildir. Onların bu partide asla yeri yoktur. Her CHP 'li bir genel başkandır. Ben böyle bilirim. Bu partide kurumlar vardır. Bu partide kültür vardır. Bu partinin 90 yıllık geçmişi vardır. Bu partinin İnönü 'sü vardır. Deniz Baykal 'ı vardır, Bülent Ecevit 'i, Erdal İnönü'sü vardır. Bu pati dönün partisi değildir. Önce bileceğiz. En büyük değişimi yaşayan partidir. Değişimin adresi biziz. Görkemli tarihimizi bilmek zorundayız. Şunu bileceğiz önce; önce tüzüğümüzü değiştirdik. Yüzde 33 cinsiyet kotası getirdik. Hangi partide var. Sadece bu partide var. Çünkü CHP 'liyim demek kadın erkek eşitliğine inanıyorum demektir. Yüzde 10 gençlik kotası getirdik. Gençliğine güvenmeyen bir parti olamaz. Gençlik geleceğimizdir, onlara siyaseten kapılarını açmalıyız. Her yer benim olsun, her koltuk benim olsun, her yerde ben olayım o zaman gençlere nasıl kapı açacağız. Kadınlara ne zaman kapı açacağız. Her CHP 'li özveriyi bilen partilidir. Öz verinden nasibini almamış hiçbir kişi CHP 'li olamaz. Onlar başka yere gidebilirler."HABERVAKTIM

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.