kilicdaroglu.com'da büyük sürpriz

kilicdaroglu.com'da büyük sürpriz

Anayasa Değişiklik Paketi ile ilgili referanduma 'Hayır' oyunu vereceğini açıklayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na sanal alemden tepki geldi.

www.kilicdaroglu.com adresli internet adresinin sahibi Kaan Yalçıntaş isimli şahıs, referanduma 'hayır' oyu verdiği gerekçesiyle Kılıçdaroğlu'nun adını taşıyan internet sitesini '3 kuruş' bedelle satışa çıkardı.

12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandum öncesi siyasi partilerin 'evet', 'hayır' yada boykot kararı olmalarına vatandaşların tepkileri gelmeye devam ediyor. İsminin Kaan Yalçıntaş olduğunu duyuran bir şahıs CHP Liderinin adını taşıyan internet adresini Kılıçdaroğlu'na tepki için satışa çıkardı. www.kilicdaroglu.com adlı internet sitesine bir ilan koyan Yalçıntaş, ilanda şu ifadelere yer verdi:

"12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan referandum Türkiyemizin aydınlık geleceğine 'evet' demek için büyük bir fırsattır. Hemen her zaman olduğu gibi siyasi arenadan, halktan kaçıp mahkemelere koşan bazı partilerin referandumda demokrasiye "Hayır!" propagandası yapmaları bardağı taşıran son damla oldu. Bilinçli bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak; basiretsizliğin bu kadarını kaldıramıyor ve tepkimi ortaya koyuyorum. www.kilicdaroglu.com alan adını 3 kuruş bedelle satışa çıkarıyorum. Bu günden itibaren vatandaşlarımız projeleriyle beraber e-posta yoluyla teklif sunabilirler. Türkiye'nin aydınlık geleceğine katkı sağlayacak en güzel projeyi sunduğuna ikna olduğum kişiye alan adını 3 kuruş bedelle devredeceğim."

İlanda daha önce gösterdiği tepkilerden sonra başına gelmedik kalmadığını iddia eden Yalçıntaş, halen nedeni bilinmeyen bir şekilde internet adresinin mahkeme kararıyla erişime kapalı olduğunu aktardı. Yalçıntaş, "Fakat söz konusu www.kilicdaroglu.com olunca mahkeme kararı alınmasına çok da şaşırmamak lazım." İfadesini kullandı. 

CİHAN

Etiketler :