Kılıçdaroğlu Davutoğlu’nu Küçük Enver’e benzetti

Kılıçdaroğlu Davutoğlu’nu Küçük Enver’e benzetti

Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu'na çattı: Davutoğlu'na yani 'Küçük Enver'e son çağrım..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 8 yıl aradan sonra düzenlenen 11. Kadın Kurultayı’na katıldı.

Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’na eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte gelen Kılıçdaroğlu, konuşmasında şu mesajları verdi: 

SAVAŞ İSTEMİYORUZ

CHP, bölgede savaş istemiyor. Hiçbir Osmanlı padişahı, hiçbir Türkiye Cumhuriyeti başbakanı Ortadoğu’ya batının egemen güçlerinin dilini kullanarak seslenmedi. Bunu yapan tek bir kişi var; o da Erdoğan’dır. Suriye ile ne alıp veremediğimiz var? ’Efendim, Suriye’de demokrasi yokmuş’. Onun için Recep Bey küsmüş. Suriye’de demokrasi yok diyorsun da dönüp kendi ülkene baksana.

DAVUTOĞLU KÜÇÜK ENVER

Bizim bir jetimiz düşürüldü. Uluslararası hava sahasında düşürüldü. Bize verilen bilgi bu. Ama bu jetimizin düşürülmesiyle ilgili pek çok karanlık nokta var. Otopsi raporunun bir an önce açıklanmasını ve halkın önüne konulmasını istiyoruz. Hükümetin kamuoyuna doğru bilgi vermesi, halkı doğru aydınlatma görevi vardır. Bunun takipçisi olacağız.

Sayın Başbakan’a ve Sayın Davutoğlu’na, yani Küçük Enver’e bir çağrım oldu. Rusya’nın, ABD’nin ve İngiltere’nin ellerindeki bilgileri kamuoyuna açıklayın diye çağrıda bulunmuştum. Şu ana kadar ne Başbakan ne Küçük Enver böyle bir çağrıda bulundu. Aynı çağrıyı yineliyorum. Rusya’nın, ABD’nin ve İngiltere’nin ellerindeki bilgileri dünya kamuoyuyla paylaşmalarını istiyorum. Bunu yaptıkları takdirde pek çok konunun aydınlığa kavuşacağını düşünüyorum

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.