Kılıçdaroğlu Güney Afrika'ya gidiyor

Kılıçdaroğlu Güney Afrika'ya gidiyor

Güney Afrika Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilecek Sosyalist Enternasyonel Genel Kurul Toplantısı’na katılacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cape Town’a gitmek için Ankara’dan İstanbul’a geldi.

THY'ye ait bir uçakla 22.00’da Ankara’dan İstanbul’a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Atatürk Havalimanı VIP Salonu’nda CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı başta olmak üzere bazı partililer karşıladı. Partililerle bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu daha sonra havalimanından ayrıldı. Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyet ile birlikte gece saatlerinde THY ait tarifeli bir uçakla Cape Town’a gidecek.

“DÜŞÜNCELERİMİZİ AKTARACAĞIZ"


Güney Afrika gezisiyle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “ Sosyalist Enternasyonel’in Genel Kurulu’na katılacağız. Kurulda, dünyanın ekonomik konjonktürü ve gelişen siyasal olaylar görüşülecek ve tartışılacak. Bizde orada düşüncelerimizi aktaracağız. Ayrıca Sosyalist Enternasyonel’in başkan, genel sekreter ve başkan yardımcılıkları seçimleri olacak, onlara da katılacağız" diye konuştu.Kılıçdaroğlu, gazetecilerin, ‘Hatay’a gitmeyi düşünüyor musunuz? ‘ sorusu üzerine “ Hatay’a da gideceğim, Gaziantep’e de gideceğim, Kilis’e de gideceğim arkadaşlar" diye yanıt verdi. Öte yandan AK Parti İstanbul Milletvekili Nursuna Memecan'ın eşi Salih Memecan ile karşılaşan Kılıçdaroğlu, Memecan ile tokalaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.