Kılıçdaroğlu hakimlere kızdı!

Kılıçdaroğlu hakimlere kızdı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon davasında tahliye taleplerinin reddini değerlendirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Silivri toplama kampında adalet dağıtılmayacağını defalarca dile getirdim. Orada iktidarın yargıçları var, halkın yargıçları yok. Orada milli iradeye saygı duyan yargıçlar yok. Milli iradeye karşı olan yargıçlar var'' dedi.
 
Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel'deki tesislerinde bazı Müslüman ve Arap ülkelerden gazetecilerle iftarda bir araya geldi.
 
Burada soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, ''Ergenekon'' davasında yargılanan CHP milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ile gazeteci Mustafa Balbay'ın tahliye taleplerinin reddedilmesiyle ilgili, ''Silivri toplama kampında adalet dağıtılmayacağını defalarca dile getirdim. Orada iktidarın yargıçları var, halkın yargıçları yok. Orada milli iradeye saygı duyan yargıçlar yok. Milli iradeye karşı olan yargıçlar var'' diye konuştu.
 
AKP'NİN SOPASI
 
Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
''Sayın Erdoğan, düşüncelerini açıklamıştı. Milletvekillerinin serbest bırakılması gibi bir talebin olmadığını söylemişti. Bu yargıçlar da yargıç cübbesi giydiklerinde yargıç olduklarını sanıyorlar. Bunlar yargıç değiller, siyasi iktidarın sopasıdır. Sopa görevini yerine getiriyorlar. Ben şaşırmadım. Bildiğimiz bir gerçekti. Sadece onlar görevlerini yerine getirdiler. Sanıyorum, Sayın Erdoğan hayatındaki en mutlu günlerinden birini yaşıyordur.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.