Kılıçdaroğlu Kunut dualarını ayet sanıyor

Kılıçdaroğlu Kunut dualarını ayet sanıyor

Erdoğan, cami ve sureler üzerinden kendisini eleştiren Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin bugünkü grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi.

İşte Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nu hedef alan o sözleri;

SULAR DERİN DEDİM AMA..

Kılıçdaroğlu'nu daha fazla terletmeyeyim o bize lazım diyorum ama kendisi öyle ifadeler kullanıyor ki es geçmek mümkün değil. Geçen hafta CHP'nin tarihini aklayacağım diye boğazına kadar suya battı. Ben ona 'Bu sular derin' dedim ama bizim söylediğimize kulak asmıyor.

KUNUT DUALARINI AYET SANIYOR

Geçen hafta 'Yasaklanan 2 kitaptan biri Türkçe Namaz Sureleri kitabı. İçeriğine baktım. Namazda okuduğumuz Kunut dualarının eksik olduğunu görüyoruz. Ayeti eksik yazarsanız tahrifat yapmış olursunuz.' diyor. Belli ki sayın Kılıçdaroğlu Kunut dualarının ayet olmadığını bilmiyor. Siz Kur'an'ı süs olarak duvara asarsanız Kunut dualarını da ayet sanırsınız.

DİNİ KONULARA MERAK SALDI

Kılıçdaroğlu son dönemde dini konulara merak saldı. Doğrusu şevkini kırmak istemiyorum. Sayın Kılıçdaroğlu tekrar tavsiye ediyorum. Bilginiz olmayan bu sularda kulaç atmayın. İstismar, uygulamadığın bir şeyi yaşıyor gibi gösterme gayretidir. Kur'an'ın seçmeli ders olmasını Anayasa Mahkemesi'ne götüreceğini sanmam. Ee bakacağız. Yapacak mı yapmayacak mı?

ALLAH CHP'YE SABIR VERSİN

Tarihini açıklamaya kalkma. Hz. Ali cenklerinin yasaklatılmasına ne diyeceksin? Biz onları okuyup güç buluyorduk. Bakalım buna nasıl kulp takacaksınız
Böyle bir genel başkanla Allah CHP'ye sabır versin. Böyle bir CHP darbelere alkış tutmaya devam der.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinini geçen haftaki grup toplantısında Erdoğan'ın Konya'da yaptığı bir konuşmayı eleştirerek şu ifadelere yer vermişti: "İsmet İnönü'nün 1944 tarihinde iki din kitabını yasakladığını söyledi. Kararnameyi buldum. Cumhurbaşkanı olarak İsmet İnönü, doğru, iki kitabı yasaklatmış. 'Bu iki kitap nedir, neden yasaklanmış' diye araştırdık. İsmet İnönü ki dini siyasete alet etmeme konusunda son derece duyarlı bir insan. Bu iki kitaptan biri, Burdurlu Abidin Karaaslan'ın yazdığı Türkçe Namaz Süreleri isimli kitap. İçeriğine baktım. Namazda okuduğumuz Kunut dualarının eksik olduğunu görüyoruz. Ayeti eksik yazarsanız tahrifat yapmış olursunuz. Bir kutsal kitabın ayetini tahrif etmeye hiç kimsenin hakkı da yetkisi de yoktur. İnönü bunu görüyor. Bu sözde din kitabında 'Öbür dünyaya imansız gitmemek için üstadının sözünü tutacaksın' diyor. Buradan söylüyorum. Biber gazı hükümetinin Başbakanı duysun. Senin üstadın Erbakan'dı. Sen sözünü tuttun mu? Tutmadın. Şimdi bu kitap sana 'imansız' diyor."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.