Kılıçdaroğlu mitinginde pankart krizi

Kılıçdaroğlu mitinginde pankart krizi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Elmadağ'da yaptığı miting sırasında bir binanın çatısına asılan 'Kılıçdaroğlu bize de halk tipi havuzlu villa yaptırsana' pankartı ardabeye yol açtı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Elmadağ'da yaptığı miting sırasında bir apartmanın çatısına asılan ve üzerinde ''Kılıçdaroğlu bize de halk tipi havuzlu villa yaptırsana'' yazılı pankart arbede yaşanmasına neden oldu. Polis, CHP'li gençlerin pankart asanlara müdahale etmek istemesini güçlükle önledi.

Kılıçdaroğlu, Kırıkkale'deki mitinginin ardından Ankara'nın Elmadağ ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde vatandaşlara hitap etti.

CHP liderinin konuşmasını bitireceği sırada, mitingin yapıldığı alanın yakınındaki bir binanın çatısın 2 kişi tarafından ''Kılıçdaroğlu bize de halk tipi havuzlu villa yaptırsana'' yazan pankart asıldı.

Pankartı gören CHP'li gençler, apartmanın çatısına çıkmak istedi. Bu arada alanda görevli polisler apartmanın önünü ablukaya alarak, CHP'lilerin binaya çıkışını engelledi.

Merdivenin üzerindeki pencereden apartmana girmek isteyen gençlerle polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.

CHP'li yöneticilerin de araya girmesiyle apartmandan indirilen pankartı astıkları iddia edilen 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayın ardından alanda çeşitli sloganlar atan CHP'liler gençler, partililer ve polis tarafından ikna edilerek dağıldı.

Açılan pankartta indirildi.

Etiketler :