Kılıçdaroğlu: Muhafazakar kesimle...

Kılıçdaroğlu: Muhafazakar kesimle...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Böken'in modaratörlüğünde yapılan Seçim Özel Programı'na katıldı.

Kılıçdaroğlu, Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın sorusu üzerine, muhafazakar kesimle aralarındaki sorunun eskilere dayandığı ve aşmaları gerektiğini söyledi.

CHP Lideri, meydanların nabzını, son günlerin sıcak tartışma başlıklarını yorumlayacağıSeçimÖzel programında vatandaşlardan gelecek sorulara da cevap verecek.TRT 1 ve TRT Haber'in ortak yayınıyla ekranlara gelen Seçim Özel'e gazeteciler Ümit Sezgin, Oral Çalışlar ve Ergun Babahan katılıyor.

Kılıçdaroğlu, "Bizim muhafazakâr kesimle aramızdaki problem geçmişten geliyor. Bu sorunu aşmamız gerekiyor. Anadolu'yu gezdiğimde muhafazakâr kesimle kucaklaştığımızda aramızdaki köprüleri attığımızı gördük."dedi.

Cizre, İdil'de İmam Hatip öğrencilerinin kaldığı öğrenci yurduna molotofkokteyli atılması ve 3 öğrencinin yaralanması ile ilgili görüşleri sorulan Kılıçdaroğlu, "O İmam Hatip yurduna saldırı düzenlediği gün bir televizyonda saldırının doğru olmadığını, insanlığa yakışmadığını, bunun bir cinayet olduğunu söyledim. İmam Hatip Liselerini kuran CHP'dir. İlahiyat Fakültesi yaygınlaştıran da CHP'dir." şeklinde konuştu.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.