Kılıçdaroğlu sahtecilik mi yaptı?

Kılıçdaroğlu sahtecilik mi yaptı?

Kılıçdaroğlu'nun başı bu kez adresiyle belada! Bu iddialar bu kez savcılığa kadar ulaştı. İşte o şok suçlamalar;

Kağıthane'de tuttuğu ev CHP'li Kılıçdaroğlu'nun başına bela oldu. CHP'nin sahte seçmen avı için hazırladığı siteye göre Kılıçdaroğlu, İstanbul'da sahte seçmen. Yine aynı iddialara göre Kılıçdaroğlu, seçimler öncesi sahte evrak düzenleyerek İstanbul seçmeni oldu.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Örgütü'nün hazırladığı bilgisayar programına göre sahte seçmen. O programa göre İstanbul'da Kemal Kılıçdaroğlu diye bir seçmen İstanbul'da yaşamıyor. YSK'ya göre de Merkez Mahallesi'nde yaşıyor ve Merkez Mahallesi'nde oy kullanacak. Oysa Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün yaşadığı ev Gürsel Mahallesi'nde.

USULSÜZ BELGE DÜZENLEDİ

Kılıçdaroğlu, CHP tarafından İstanbul'a aday gösterilene kadar Ankara'da yaşıyordu. Aday gösterilmesinin hemen ardından apar topar bir ev bulundu ve İstanbul'a taşındı. ATV'den Erdal Şimşek'in iddiasına göre Kemal Kılıçdaroğlu, usulsüz belgelerle Kağıthane Şelale Evleri'nde CHP'li Meclis Üyesi Hüseyin İmren'in evini kendisine adres olarak gösterdi.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU

Bu durum Kağıthane İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün dikkatinden kaçmadı. İddialara göre Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5490 sayısı Adres Beyan Kanunu çiğnediği ve nakil işlemlerinde gerçeği uygun evrak düzenlemediği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NUN ADRESİ ÇAKMA

Aslında bu durum, CHP'nin hazırladığı "sahtesecmen.org" sitesinde daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bu siteye göre Kılıçdaroğlu, İstanbul seçmeni değil. Yani Kılıçdaroğlu CHP'nin web sitesine göre sahte seçmen. YSK'nın seçmen sitesine bakıldığında ise Kılıçdaroğlu, İstanbul'da seçmen ancak adresi farklı olduğu görülüyor. Yani YSK'nın listesine göre Kılıçdaroğlu, Kağıthane'de tuttuğu mütavazı adreste oturmuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :