Kılıçdaroğlu ve Demirel hakkında şok iddia

Kılıçdaroğlu ve Demirel hakkında şok iddia

Beyaz Tv'de yayınlanan 'Dinamit' programına telefonla bağlanan Ankaralı müteahhit Muzaffer Ergin, Kemal Kılıçardaroğlu'nun Danıştay'a yapılacak olan saldırıdan haberi olduğunu ileri sürdü.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu zora sokacak "Saldırı" iddiası Beyaz Tv'de gündeme geldi

Beyaz Tv'de yayınlanan 'Dinamit' programına telefonla bağlanan Ankaralı müteahhit Muzaffer Ergin, Kemal Kılıçardaroğlu'nun Danıştay'a yapılacak olan saldırıdan haberi olduğunu ve kendisinin 2 ay önce bu olayı Kılıçdaroğlu'na anlattığını kendisinin dinlenip ciddiye alınmadığını iddia etti.
 
KILIÇDAROĞLU'NUN 2 AY ÖNCEDEN HABERİ VARDI
Gündeme bomba gibi düşecek iddia Beyaz Tv'de yayınlanan Dinamit programında masaya yatırıldı. İddianın sahibi Ankaralı Müteahhit Muzaffer Ergin, Ankara Gaziosmanpaşa'da bir araya geldikleri CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Danıştay'da yapılan silahlı saldırı önceden haber verdiğini öne sürdü.
 
BİLGİLERİ SÜLEYMAN DEMİREL'DEN ALDIM
Kılıçdaroğlu'na Sırrı Sakık ve Ahmet Türk'e saldırı düzenleneceğini, bunu Veli Küçük'ün yaptıracağını ve bunun Ak Parti'yi yıpratmak için yapıldığını emniyete de bildirdiğini anlatan Ergin, bomba gibi bir başka iddiayı da dile getirdi. Kılıçdaroğlu'na verdiği bilgileri eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'den aldığını öne süren Ergin "Ben bu bilgileri Süleyman Demirel'den aldım." dedi.
 
Kapatma davasını açan Yargıtay Cumhuriyet eski Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın kendisini tehdit ettiğini de söyleyen Ergin " Yalçınkaya beni tehdit etti. Süleyman Demirel ile olan bağımda kardeşinden dolayıdır. Ama şu an bana silah çektiği için kendisi ile mahkemeliğiz." diye konuştu.
 
İŞte o görüntüler...
Kaynak: Beyazgazete
 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.