Kılıçdaroğlu yine küfürlü konuştu

Kılıçdaroğlu yine küfürlü konuştu

Erdoğan'a küfür olarak algılanan sözleri tartışılan Kılıçdaroğlu bu sefer de AK Partililer için eğitilmemiş eşek ve terbiyesiz, ahlaksız anlamına gelen sözcük kullandı.

Başbakan Erdoğan için kullandığı küfür olarak algılanan "ana... ana..." sözleri büyük epkiçeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son konuşmasında yine küfre kaçan ifadeler kullandı.

Partisinin Edirne'nin Selimiye Meydanı'nda düzenlediği mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, Ergene Nehri'nin temizlenmemesini eleştirdi ve AK Partili yöneticilere 'hergele' dedi.

Hergene neden temzilenmiyor diye sordu ardından da, "Binmeye veya yük taşımaya alıştırılmamış at veya eşek" ile "Terbiyesiz, görgüsüz kimse" anlamına gelen Hergele sözcüğüne vurgu yaparak, "Bir arkadaşım 'hergeleler' var o yüzden temizlenmiyor diyor" diye konuştu.

CHP

Lideri Kılıçdaroğlu, partisinin Zonguldak mitinginde Başbakan Erdoğan’a meydan okuyup şu sözleri sarf etmişti “Eğer bir toplu iğne ucu kadar yakınlarıma çıkar sağladığımı ispat edersen eyvallah, ispat edemezsen, benim adımı yolsuzlukla anarsan... ana...a… söylemeyeyim, gerisini söylemeyeyim. Neden bu kadar söylüyorum. Arkadaşlar biz temiz siyaseti getirmek istiyoruz"

Kılıçdaroğlu kendisini izleyenlerin gülmesinin üzerine herhangi bir düzeltme yapmayıp gazetecilerin sorusu üzerine "Aslında daha sert bir ifade kullanacaktım. Ama şu anda doğru olmayacağını düşündüm ve o anda kestim." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum