Kılıçdaroğlu'ndan jet yanıt

Kılıçdaroğlu'ndan jet yanıt

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, SSK Genel Müdürü iken yakınlarını işe aldığı iddialarına "Bütün devletin arşivleri kendi elinde, açsın baksın. Ben kimseden korkmuyorum, çekinmiyorum" diyerek yanıt verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe halkı ile buluşmak üzere özel uçakla akşam saatlerinde Kayseri'ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Şevki Kulkuoğlu, CHP İl Başkanı Ayhan Gülsoy ve çok sayıda partili tarafından karşılandı. Şehir turu atarak halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, otelde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir'de düzenlediği mitingde, "SSK Genel Müdürü iken sizin eski soyadınızla, eşinizin eski soyadıyla aynı olan kaç kişiyi işe aldın?" sorusunu yönelttiği Kılıçdaroğlu, yanıt olarak, "Bütün devletin arşivleri kendi elinde, istediğini çıkarabilir. Ben hiçbir şeyden korkmuyor, çekinmiyorum. Yanına bakanlarını alsın, arşivlerini alsın, oturup hesaplaşalım. Millet de seyretsin. Öyle lig mig ayaklarına girmesin" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a soru yönelten Kılıçdaroğlu, "Ben de insanım o da insan. Ben de hortumcu olmadığımı söylüyorum o da çıksın söylesin. Ben bütün herşeyin hesabını vermeye hazırım. Yeter ki o da her şeyin hesabını versin. Ben çocuklarıma gemi mi aldım? Çıksın o da söylesin" diye konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.