Kılıçdaroğlu'nun bineceği uçağı karıştırması

Kılıçdaroğlu'nun bineceği uçağı karıştırması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bineceği uçağı karıştırması ekranlarda tartışıldı

ATAKLI: KONUNUN GÜNDEME GETİRİLMESİ AYIP

Can Ataklı, olayın medyaya yansımasına tepki göstererek konunun tartışılmasının ayıp bir şey olduğunu savundu.

BU ADAMDAN BAŞBAKAN OLUR MU?

Rasim Ozan Kütahyalı ise “Bu adamdan Başbakan olur mu ya” sözü ile Kılıçdaroğlu ve danışmanlarını eleştiri yağmuruna tuttu. Kütahyalı, Ecevit örneğini vererek uçak fiyaskosunu Doğan medyasının sakladığını iddia etti: "Bülent Ecevit ayakkabısını giymesi unuttu diye bu ülkede Evevit'i topa tuttular. Neler neler yaptılar adama. Doğan medyası o derece yandaş haline geldi ki Doğan Holding CEO'su CHP'nin İstanbul İl Başkanı oldu."

BENİM ANNEM 88 YAŞINDA

Programda izleyicilerden de çok ilginç yorumlar geldi. Bir izleyici de mesajında Kılıçdaroğlu’nun daha önce de Türkiye uçağı yerine Çin uçağına binmeye kalkıştığını ifade etti. Orhan Yılmaz adlı bir izleyicinin "Benim annem 88 yaşında ayda 3 defa uçağa biner. Hiç yanlış uçağa binmedi. Bu nasıl iş?" mesajı da okundu.  

EŞİ YANINDA OLSAYDI YANLIŞ UÇAĞA BİNMEZDİ

Yine bir başka izleyiciden gelen espri de güldürdü. Sunucunun okuduğu "Kemal Kılıçdaroğlu oy kullanamadığı halde eşi oy kullanmıştı. Eğer Kılıçdaroğlu uçağa eşiyle birlikte binseydi herhalde yanlış uçağa binmezdi" mesajını Ataklı güzel espri sözüyle değerlendirdi.

HAVALİMANINDA NE OLMUŞTU?

Kılıçdaroğlu, Erzurum'a hareketinden önce Ankara Esenboğa Havalimanı'nda havaalanı rehberlerinin yaptığı yanlış nedeniyle Batman uçağının kapısından döndü. Kılıçdaroğlu, VIP çıkışında Erzurum uçağı yerine Batman uçağına giden havaalanı otobüsüne bindirildi. Uçağın kapısına gelen CHP heyeti, hosteslerin "Nereye gidiyorsunuz?" sorusuna "Erzurum" diye cevap verdi. Hosteslerin "Bu uçak Batman'a gider" cevabı üzerine, Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, yanlış uçağa getirildiklerini fark etti. Daha sonra görevlilerin yardımıyla Erzurum uç



Kaynak : http://www.internethaber.com/kilicdaroglu-ucaklari-karistirinca-323055h.htm#ixzz1Blxl72SI 

 

 

 


 

Etiketler :