'KİLİSE' TALİMATI OKYANUS ÖTESİNDEN!

'KİLİSE' TALİMATI OKYANUS ÖTESİNDEN!

Sanalda en etkili mail grupları arasında gösterilen 'GençlikGeliyor' adlı mail grubu,dikkat çekecek bir idaayı ortaya attı.

Ayini, Türkiye Ermenileri Patrikliği Ruhani Meclisi Patrik Genel Vekili Başpiskopos Aram Ateşyan yönetti.
Ayin dolayısıyla  8500 kişi adaya geldi.

'KİLİSEDE AYİN' OKYANUS ÖTESİNE 'EVET' DESTEĞİNİN HEDİYESİ

 Daha önce 12 EYLUL 2010 Refarandum öncesi okyanus ötesine "EVET" desteği karşılığı 18 AĞUSTOS 2010 da Trabzon sümela manastırını ayine açan mevcut siyasi hukumet, 12 EYLUL 2010 refarandumundan hemen sonra okyanus ötesine " EVET" desteği karşılığı 95 yıl aradan sonra ilk kez Van-Akdamar kilisesini ibadete açtı.

DİNLER ARASI HOŞGÖRÜNÜN ÜRÜNÜ

Halkın %98'inin Musluman olduğu ulkemizde, halkın kendi inançlarını gereği gibi yaşaması reva görülürken diğer yandan gayr-i müslimlere tanınan özgürlüklerin ise anlaşılabilir bir tarafı yoktur. "Dinler Arası Hoşgörü" ve "Dinler Arası Diyalog" gibi safsatalıkların arkasına saklanılarak gayr-i müslimimlere tanınan özgürlükleri doğal göstermek ise şeytani bir düşüncenin ürünüdür.

SIRADA AYASOFYA VE RUHBAN OKULU VAR

Trabzon Sümela Manastırı ve Van Akdamar kilisesi derken sıradaki hali hazırda beklenen Heybeliada Ruhban Okulu ve Ayasofya Müzesinin ayine açılması bekleniyor.

Ulke halkı adeta "alıştıra alıştıra" narkozlanmaktadır.

Sümela manastırı ve Akdamar kilisesini ayine açarak halkın nabzını ölçen siyasi hukumet bir sonraki adımda Okyanus ötelerine verilen sözlerin gereği Heybeliada Ruhban Okulu ve Ayasofya müzesini ayine açması gundemde.

KÜFRE ZARAR VERMEYEN BİR İSLAM EMPOZE EDİLMEK İSTENİYOR

Kilise ve ruhban okullarını açtırmayı bir mağrifet gibi göstermek isteyen okyanus ötesi, Türkiyede küfre zarar vermeyen bir islamında temelini atmış gibi görünüyor.

Ulke muslumnalarını Diyalog,Hoşgörü,Ilımlı islam gibi safsatalıklar la narkozlayan okyanus ötesi,Ulke müslumanlarını adeta uyutarak kirli amellerini bir bir faaliyete geçiriyor.

LAİKÇİ HUKUMETLERDEN ALAMADIKLARINI MUHAFAZAKAR BİR HUKUMETTEN ALIYORLAR!

Ulkemizde gayr-i müslimlerin laikçi ve sosyalist siyasi iktidarlardan alamadıkları tavizleri bir muhafazakar siyasi hukumet döneminde koparmaları ise şuurlu muslumanlar tarafından endişe ile izlenmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :