Kim bu Şenol Güneş'in 3 silahşörleri?

Kim bu Şenol Güneş'in 3 silahşörleri?

Onlar Şenol Güneş'in 3 futbolşörleri...

Spor Toto Süper Lig'de 5 haftanın geride kalmasıyla birlikte Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Tolga Zengin, Giray ve Zokora'yı tüm maçların tamamında kullandı.
Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da, 3 oyuncu tüm maçların tamamında forma giydi. Tolga Zengin, Giray ve Zokora teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçemediği oyuncular arasında ilk sırada yer aldı. Bordo-mavili oyuncular ortaya koydukları performans ile 5. hafta itibari ile en çok formasını ıslatan oyuncular oldu.

EN İYİ HÜCUM İKİLİSİ İSE BURAK YILMAZ VE HALİL ALTINTOP
Spor Toto Süper Lig'in ilk 5 haftasında en iyi hücum ikilisi ise Burak Yılmaz ve Halil Altıntop oldu. Geçtiğimiz sezon Selçuk İnan ile iyi bir uyum yakalayan Burak Yılmaz, bu sezon ise Halil Altıntop ile iyi bir uyum yakaladı ve eski takım arkadaşı Selçuk İnan'ı sahada aramaz oldu. Burak Yılmaz 7 gol atarak gol krallığı sıralamasında ilk sırada yer alırken, Halil Altıntop ise 2 asist yaptı. Bu oyuncuları Mersin İdman Yurdun'dan Nobre ve Nduka Ozokwo ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Webo ve Tevfik
Köse takip etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.