Kimin eli kimin cebinde?

Kimin eli kimin cebinde?

Yahudi karşıtı yazıları, kitapları ve iddiaları ile sık sık gündeme gelen Soner Yalçın'ın sahibi olduğu Oda Tv ile İsrailli Mossad Ajanı Provakatör Rafael Sadi artık beraber çalışıyorlar.

Ulusalcı, ergenekoncu, darbeci, kemalist ve antisemitist bir çizgide bulunan Odatv şimdilerde İsrail ile sıkı-fıkı.


Irkçılık Yapıyorlar

Ergenekon'un fikir babası Yalçın Küçük'ün öğrencisi Soner Yalçın'ın sahibi olduğu OdaTv sitesi, senelerdir saldırmak istediği kişilerin aslında yahudi olduğunu iddia ederek onlara zarar vermek istiyordu.

Soner Yalçın'ın hocası olarak bilinen Yalçın Küçük ise sık sık tarihte önemli kişilerin aslında ermeni olduklarını veya yahudi olduklarını iddia ederek ırkçılık yapıyor yahudileri ve ermenileri kötülüyordu.

Soner Yalçın'da "Aslında Yahudi" saldırı taktiğini uzun zaman kullandı.

"Ülker Yahudi"

Soner Yalçın, 'Beyaz Müslümanların Büyük Sırrı!' isimli kitabında Ülker'in sahiplerinin aslında yahudi olduğunu iddia etmişti.

İşte O bölüm:


"Ülker ailesinin en büyüğü İslam Efendi, Kırım göçmeniydi.

Kırım`da, Kırımçak ve Karay Yahudileri vardı. Bunlar ticarette başarılıydılar...

Kırım göçmeni İslam Efendi, 1934`de Soyadı Kanunu çıkınca "Berksan" soyadını almıştı.

Berg Almanca kökenliydi. Rosenberg`ler gibi daha çok Yahudiliğe işaret ediyordu. Türkçe`ye ise "berk" olarak geçmişti. Aşkenazi Yahudilerinin dili olan Yidiş bir sözcük olarak Yahudilerde en çok taşınan soyadlarından birisiydi.

Ancak 1953 yılında İslam Efendi`nin oğlu Sabri; nedense "Berksan" soyadını bırakıp, "Ülker" soyadını almıştı. Türkçe Sözlük`e göre, "Ülker", Boğa burcunda yedi yıldızdan oluşan takımın adıydı ve Tevrat`ın Eyüp Babı`nda geçiyordu."

Ülker'den OdaTv'ye Maddi Destek

Senelerce Ülker'i kötüleyen önce "Yeşil Sermaye" daha sonra da "Yahudi" diyerek hakkında kampanya başlatan Soner Yalçın'a Ülker reklam vererek destek oldu. OdaTv'de aylarca yayınlanan ÜLKER reklamlarının Odatv ile ÜLKER arasında yaşanan hangi diyaloğun ürünü olduğu ise merak konusu.


ERGENEKON Karşıtı Herkese Saldırı

Ergenekon karşıtı söylemleri bulunan her isim hakkında yalan ve iftiralarla dolu haberler yapan Oda Tv'nin saldırdığı isimlerden bazıları şöyle:

Mustafa İslamoğlu: Ergenekon ve Balyoz eylem planı hakkında daha önce defalarca yaptığı konuşmalar, hutbeler toplumun herkesiminden geniş yankı bulmuş ve destek görmüştü. Ses getiren bu konuşmalar sonrasında İslamoğlu hakkında iftiralar düzen sözde islamcı bir dergi ile Oda Tv işbirliği yapmış ve İslamoğlu'nu aşağılayan hakaret dolu iftiraları gündeme getirmişlerdi.


Roni Margulies: Darbe karşıtı yazıları ile bilinen yahudi-sosyalist yazar Margulies'te sık sık Oda Tv'nin gündemine geliyor. Darbe karşıtı platformların katılımcısı ve destekçisi olan Margulies'e saldıracak birşey bulamayan Soner Yalçın ekibi alaycı ifadelerle dalge geçtikleri haberler yapıyorlar.

Dsip: Devrimci Sosyalist İşçi Partisi, Darbeye karşı 70 milyon adım koalisyonunun kurucularından ve onbinlerce kişilik Darbe Karşıtı eylemlerin organizatörlerinden. Darbeci paşaların yargılanmasını da içeren Anayasa değişikliğine "Yetmez ama Evet" kampanyası ile destek olan Dsip'te Oda Tv'nin hedefinde.

Kısacası Ergenekon karşıtı duruşu olan bütün isim ve kurumlara saldırmayı borç bilen Oda Tv, İslama hakaret içeren haberler yapmayı da ihmal etmiyor.

Kur'an Eksik

Oda Tv'nin yaptığı "HAZRETİ MUHAMMED NEREDE DOĞDU" başlıklı haberde aynen şu ifadeler geçiyor:

Gerek, Osman, gerek Ayşe, ve diğerleri arasında, Ibn-i Ka'b, Kur'an'ın bir çok parçasının kaybolmuş olduklarını kabul ediyorlardı. Ibni Mesud, İbni Ka'b, Ali, Ebubekir gibi ilk Müslümanlar arasında bulunan kişilerin ilk derlemeleri yapmış oldukları genel olarak kabul edilmektedir. Muhtemelen, ilk kez Osman'ın girişimiyle konsonantal metin standardize edilmiş bir kodeks haline getilmiştir

Alenen Mossad-Oda Tv İşbirliği

Daha önce televizyonlarda sık sık görülen ve İsrail adına konuşan Rafael Sadi isimli Mossad ajanı artık Odatv yönetiminde yer alıyor. Odatv'de yazılar yazan ve sitenin yayın politikasını tamamen İsrail bakış açısı ile değiştiren Rafael Sadi ve Mossad Odatv üzerinden propaganda yapma imkanı buluyor.

Mavi Marmara Yolcularını Sorgulayan Adam: Rafael Sadi

Daha önce yöneticisi olduğu Mossad Fişleme Sitesi Kehaber'de Mavi Marmara yolcuları hakkında haberler yapan ve sosyal paylaşım sitelerinde "Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var" türünden sözler söyleyen Rafael Sadi, 9 kişinin şehid olduğu Mavi Marmara operasyonundan sonra İsrail'de aktivistleri sorgulayan kişilerden birisi.


Genelkurmay'ın Sürekli Davetlisi

Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı basın brifinglerine Oda TV sürekli olarak davet ediliyor.

İslamiGundem
 

Etiketler :