Kırca Baykal'ı fena köşeye sıkıştırdı!

Kırca Baykal'ı fena köşeye sıkıştırdı!

Ali Kırca, Deniz Baykal'a öyle bir soru sordu ki eski CHP lideri fena köşeye sıkıştı. Medyayı suçlayan Baykal, 'hengi medya' sorusuna ne yanıt verdi?

Ali Kırca, Show Haber'de Deniz Baykal'la yaptığı özel röportajda çarpıcı bir soruyla eski CHP liderini fena köşeye sıkıştırdı. Kırca, 'madem bu bir medya operasyonu, o zaman hangi medya?' diye sordu.

Ali Kırca
, Baykal'la yaptığı röportajda kendisine medya eleştirilerini hatırlatı. CHP'nin liderini değiştiren süreç için 'bir medya operasyonudur' diyen Baykal, Kırca'nın 'hangi medya?' sorusu karşısında cevap vermekten kaçındı. Bunun üzerine Kırca sorusunu biraz daha açarak yanıt almaya çalıştı. Bu operasyonu kaseti ilk yayınlayan habervaktim mi yoksa sonrasında istifa çığlıkları atan Doğan Grubu mu öncülük etti. Ortada bir medya operasyonu varsa bunun faili kim? Baykal, Kırca'nın ısrarına rağmen soruya net bir cevap vermekten kaçınarak, 'biliniyor zaten, siz de biliyorsunuz' dedi.

Kırca, 'kaseti yayınlayanlar mı yoksa yayınlandıktan sonra bunu kullanmak isteyenler mi?' diyerek medyadaki iki farklı cepheye işaret ederken Vakit mi Doğan Grubu mu dedi. Baykal'ın soruya verdiği tepki ve cevap vermekten kaçınır hali ise akıllara şunu getiriyor. Baykal için Vakit'i suçlamanın ne kadar kolay olduğu bilindiğine göre diğer şık biraz daha ağır basıyor.

İŞTE O ANLAR:
 

Etiketler :