Kırgızistan'da 7. Türk Moda ve Tekstil Fuarı açıldı

Kırgızistan'da 7. Türk Moda ve Tekstil Fuarı açıldı

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te, kumaş ve giyim ürünlerinin sergilendiği 7. Türk Moda ve Tekstil Fuarı başladı.Türk Lider Expo, Kırgız...

BİŞKEK (AA) - Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te, kumaş ve giyim ürünlerinin sergilendiği 7. Türk Moda ve Tekstil Fuarı başladı.

Türk Lider Expo, Kırgız Biexpo ve Alkan Pazarı Yönetiminin organizasyonuyla ülkenin en büyük toptan ve perakende açık pazarı Dordoy'da kurulan fuarın açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Pazar alanında üç gün sürecek fuarın açılışına, Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Hüseyin Koç'un yanı sıra hafif sanayi dernek ve pazar sendika başkanları ile ziyaretçiler katıldı.

Konuşmalarında fuarın başarılı geçmesi için iyi temennilerde bulunan katılımcılar, açılışın ardından organizatörlerin eşliğinde hazırlanan standları gezdi.

Lider Expo'nun Genel Müdürü Fazıl Murat Güner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, erkek, bayan, iç giyim ve çocuk giyim ve kumaş üreten Türkiye'den 50'ye yakın firmanın katıldığını belirtti.

Fuarın her geçen yıl daha fazla ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Güner, özellikle hazır giyim ve kumaş sektöründe firmaların önemli alıcılara ulaştığını kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.