Kırklareli sivil toplum kuruluşları İdlib için kampanya başlattı

Kırklareli sivil toplum kuruluşları İdlib için kampanya başlattı

Kırklareli sivil toplum kuruluş ve kurumları, Elazığ ve Malatya depremlerinden sonra, İdlib kırsalındaki ihtiyaç sahiplerine el uzattı.

Berkay Çakıbey'in haberi. www.habername.com

Hayrat İnsani Yardım Kırklareli İl temsilcisi Sayın Muhammed Ali USLU ile www.habername.com editörlerinden Berkay ÇAKIBEY'in yaptığı röportaj da, USLU sivil toplum kuruluşlarının İdlib yardımı kapsamında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

"Kırklareli'nin önde gelen sivil toplum kuruluşları ve kurumları, Elazığ ve Malatya'da depremden zarar gören vatandaşlarımızdan sonra, şimdi de Türkiye sınırında Suriye'nin idlib kırsalında, Türkiye'nin koruduğu güvenli bölgelere sığınan Mazlum Suriyeli halka destek olmaktadır.  Bu minvalde kışlık kıyafet, mont, ayakkabı, battaniye ve kuru gıda gibi temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan bir yardım tırını, şubat ayının sonunda göndermeyi planlıyoruz.

Hala Çanakkale şehitliğinde yatmakta olan Suriyeli özellikle birçok İdlibli şehitler bulunmaktadır. Mazlumun ırkı olmaz diyerek nerede mazlum varsa onlara sahip çıkan Kırklareli halkına teşekkür ederiz." dedi.

USLU ayrıca:"Kampanya şubat ayının sonuna kadar devam edecek. Yardımlarınızı Kırklareli ve Lüleburgaz gençlik merkezlerine iletebilirsiniz. Tüm Kırklareli halkının desteğini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2020-02-13-at-18.35.44-015.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.