Kırmızı ışıkta kadına böyle çarptı

Kırmızı ışıkta kadına böyle çarptı

Van'da kırmızı ışık ihlali yapan bir jeepin, yolun karşısına geçmeye çalışan kadına çarpması kameralara saniye saniye yansıdı. İşte kameralara yansıyan görüntüler:

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından geçen yıl hizmete sokulan ve şehrin 63 noktasına yerleştirilen 205 Van Görüntülü İzleme Sistemi (VAGİS) kameraları, ilginç kazaları görüntüledi.


Kent trafiğinin yoğun olduğu tüm bölgelerde mevcut olan kameralar, başta trafik kazaları olmak üzere çeşitli olayları 24 saat kesintisiz kaydediyor. Bu görüntüler içerisinde yer alan yaya ve sürücü hatalarının neden olduğu trafik kazaları, bir anlık dikkatsizliğin ne denli kötü sonuçlara yol açabileceğini gözler önüne seriyor. Van'da son 1 hafta içerisinde meydana gelen 5 ayrı trafik kazası kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Van Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmete soktuğu kırmızı ışık ihlallerini görüntüleyen kamera, ışık ihlali yayan araçların hem görüntülerini hem de meydana gelen kazaları saniye saniye çekiyor.

Önceki gün saat 14:30 sıralarında yeşil ışığın yanmasına 5 saniye kala yoldan karşıya geçmeye çalışan Y.G. (33) isimli kadın, ışık ihlali yapan jeep sürücüsünün çarpmasıyla kendini asfaltın üzerinde buldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile bölgeye gelen 112 Acil Servis ekibi, yaralı bayanı hastaneye kaldırırken, kazadan sonra aracını park eden sürücü de hastaneye giderek bayanın tedavisinin yapılmasına yardımcı oldu. Sürücülerin dikkatsizliğinden kaynaklandığı diğer kazalar ise maddi hasarlarla atlatıldı. Bu kazalarda VAGİS kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

MORALHABER.COM

Etiketler :