Kişiye Özel Online Spor

Kişiye Özel Online Spor

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’deki en kapsamlı kişiye özel online spor uygulamasında yeni kayıt dönemi başladı. Sınırlı sayıda kontenjanın olduğu uygulamada sporseverler başvurularını 30 Nisan’a kadar “sporkonya.com.tr” adresinden yapabiliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin “Spor Konya” projesi kapsamında sağlıklı yaşama katkıda bulunmak için sürdürdüğü Türkiye’nin en kapsamlı kişiye özel online spor eğitimlerinde yeni dönem kayıtları başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, pandemi sürecinde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı dönemde Konyalıların sporla zinde kalmaları maksadıyla hayata geçirdikleri online spor eğitimlerinin Türkiye’ye örnek olduğunu belirterek, uygulamaya başta Konya olmak üzere Türkiye genelinden ve yurt dışından çok sayıda sporseverin ilgi gösterdiğini söyledi.

Online spor uygulamasında yeni dönem için kayıtların başladığını belirten Başkan Altay, sağlıklı yaşamak ve sporla iç içe olmak isteyenleri kayıt yaptırmaya davet etti.

EĞİTİMLERİ ALANINDA UZMAN KİŞİLER VERİYOR

Online spor uygulamasında kadın-erkek ayrı gruplarda 40’ar dakikalık seans dilimleri ile haftanın her günü alanlarında uzman spor eğitmeni, doğum pilatesi eğitmeni, klinik pilatesi eğitmeni ve diyetisyen ile her dönem 3 bin kişiye hizmet veriliyor.

Kişiye özel online spor faaliyetinde ders grupları Vücut Kitle İndeksi ve yaşa göre ayrılarak, kişilerin ihtiyaçlarına göre gruplar oluşturuluyor. “sporkonya.com.tr” internet adresi içine entegre edilen ve özel geliştirilen yazılım sayesinde eğitmenin tüm üyeleri gördüğü, üyelerin sadece eğitmeni gördüğü video konferanslı sistem ile üyeler gönül rahatlığıyla spor yapıyor.

30 Nisan’a kadar internet üzerinden sınırlı sayıda kaydın alınacağı online spor eğitimleri; malzemeli ve malzemesiz seçenekleri ile yapılıyor. Kayıt yapan her üyeye ücretsiz birebir online diyetisyen hizmeti bulunan online spor; klinik pilates, mat pilates, hamile pilatesi ve zumba branşları ile yaz dönemini spor yaparak geçirmek isteyen üyelerini bekliyor.

online-spor-yeni-0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.