Kıyamet senaryosu

Kıyamet senaryosu

02 Ocak 2010 16:21Bulgaristan'da halkın büyük bölümü, bu yıl yeni bir dünya savaşı çıkacağına inanıyor. Bulgarların yüreğine üçüncü dünya savaşı korkusunu salan ise ünlü Bulgar kahin Vanga Ninenin son kehaneti

1996 yılında vefat eden ve görme engelli olan Bulgaristan’ın Nostradamus’u ölümünden kısa süre önce, 2010 yılında tüm dünyayı saracak korkunç bir savaş çıkacağını ileri sürmüş ve şöyle demişti:

"2010 yılında aralarında Hindistan’ın da bulunduğu 4 Asya ülkesinin liderlerine suikast düzenlenecek. Bu suikastlar büyük yankı uyandıracak ve 3. dünya savaşının çıkmasına neden olacak. Kasım ayında başlayacak olan 3.dünya savaşı 2014 yılına kadar devam edecek."

-HİTLER BİLE AKIL DANIŞMIŞTI-

Gerçek adı Vangeliya Pandeva olan Baba Vanga, 31 Ocak 1911’de bugün Makedonya topraklarında bulunan Strumitza köyünde dünyaya geldi.
16 yaşındayken bir fırtına sırasında yıldırım çarpması sonucu görme yeteneğini kaybeden Baba Vanga, bu tarihten sonra Orta Çağın ünlü kahini Nostradamus gibi, sonradan gerçek olan kehanetlerde bulunarak, uluslararası üne kavuştu.

Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Baba Vanga’nın söylediklerinin büyük bülümü doğru çıktı. Baba Vanga, Bulgaristan’da 1989 yılında devrilen eski komünist diktatör Todor Jivkov dahil çok sayıda devlet adamını kehanetleri ile etkiledi. İkinci dünya savaşı sırasında Nazi lideri Adolf Hitler tarafından bizzat ziyaret edilen, Rus gizli servisi KGB’nin bile tavsiyeler aldığı Baba Vanga, 1996 yılında 84 yaşında hayata veda etti.

-NELERİ BİLDİ-

Baba Vanga’nın kayıtlara geçen, gerçekleşmiş kehanetlerinden bazıları şöyle:

"İki çelik kuş kulelere çarpacak, gökyüzü aydınlanacak" (11 Eylül saldırıları)

"Kursk su altında kalacak, bütün dünya arkasından ağlayacak" (2000 yılında 118 Rus askerine mezar olan denizaltının adı)

"Vladimir’in (Putin) zaferi dünyada her şeyi etkileyecek"

"İklimler değişecek" (küresel ısınma)

"Amerika’nın 44’üncü başkanı siyah olacak. Siyahi liderin gelmesinden kısa süre sonra ülke büyük bir ekonomik krize girecek, dünyaya barış değil, felaket getirecek"

-GELECEKTE NELER OLACAK-

Baba Vanga’nın ölümünden önce kayıtlara geçirilen kehanetlerine göre gelecekte insanoğlunu zor günler bekliyor. Kanserin dalga dalga yayılmasından komünizmin dönüşüne kadar birçok konuda öngörüde bulunan Baba Vanga, 2012’de kıyametin kopmasından korkanlara da iyi haberler veriyor. Çünkü Baba Vanga’ya göre, dünyanın sonu 3797 yılında gelecek.

Baba Vanga’nın gelecek ile ilgili kayıtlara geçmiş bazı kehanetleri ise şöyle:

2011 - Radyoaktif dalgaların yoğunlaşması nedeniyle hayvan ve bitkiler yok olma noktasına gelecek. Müslüman ülkeler kimyasal silahlar kullanacak.
2014 - İnsanlığın yarısı kanserle boğuşacak.
2016 - Avrupa’nın nüfusu azalacak.
2018 - Dünyanın yeni hakimi Çin olacak.
2043 - Müslüman bir devlet Avrupa’ya hükmedecek.
2046 - Hastalıklı her organın yerine yenisi yapılacak.
2076 - Bütün dünyada sınıfsız bir komünizm sistemi yerleşecek.
2088 - Bütün hastalıklar birkaç saniyede tedavi edilecek.
2097 - Kimse yaşlanmayacak.
2167 - Yeni bir din gelecek.
2304 - Ay’ın tüm sırları çözülecek.
3797 - Dünyanın sonu gelecek. İnsanoğlu başka bir gezegene göçecek ve yeni bir hayat başlayacak. (AA)

Etiketler :