Kıyıklık: Kimse kimseden üstün değil

Kıyıklık: Kimse kimseden üstün değil

Seçim çalışmaları kapsamında Caferileri ziyaret eden İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, “Bu topraklarda yaşayan herkes kardeştir, el eledir." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren İstanbulMilletvekili Feyzullah Kıyıklık, “Bu topraklarda yaşayan herkes kardeştir, el eledir. Sünni’nin Caferi’ye, Caferi’nin Sünni’ye , Türk’ün Kürt’e Kürt’ün Türk’e hiçbir üstünlüğü yoktur” diye konuştu.

“PROVOKASYONLARA HEDEF OLMAYINIZ”

AK Parti İstanbulMilletvekili ve 3. Bölge Adayı Feyzullah Kıyıklık Alulbeyt KültürMerkezi’nde Caferilerle bir araya geldi. Provokasyonların üzerine giderek ülkeyi bölmek isteyenlerin tuzağına düşmemeleri konusunda dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Kıyıklık, “Ayrılığın zamanı değil birbirimize sarılma zamanıdır. Bu topraklarda yaşayan herkes kardeştir, el eledir. Sünni’nin Caferi’ye, Caferi’nin Sünni’ye , Türk’ün Kürt’e Kürt’ün Türk’e hiçbir üstünlüğü yoktur. Aramıza nifak tohumları sokmaya çalışanlar, bu ülkeyi bölmeye çalışanlar amaçlarına ulaşamayacaklardır” diye konuştu.

‘’KERBELA İNSANLIĞA DERSTİR’’

“Hz. Hüseyin’in Kerbela'da akan kanıyla bize, hırsın, açgözlülüğün, gözü dönmüşlüğün, cana kıymanın ne kadar yanlış olduğunu bizim için canını ortaya koyarak göstermiştir. Anlayanlar için Kerbela olayı büyük bir derstir’’ diyen Kıyıklık, seçim arefesinde istenmeyecek olayların meydana gelmesini soğukkanlılıkla karşılamak gerektiğini vurguladı.

“12 HAZİRAN SONRASI HAYAT NORMALLEŞECEK”

Caferilerin dilek ve şikayetlerini dinleyerek AK Parti’ye güvenlerinin boşa çıkmayacağını belirten Kıyıklık, “12 Haziran sonrası demokratik, çoğulcu, insanmerkezli ve halka dayalı bir anayasayla her şey yoluna girecek. Hiçbir mezhep, ırk, din farkı gözetmeden insanlarımızrahat bir nefes alacak” diye konuştu. Yeni anayasa çalışmaları kapsamında milletin birliğini beraberliğini ortaya koyacak çalışmalar yapacaklarını belirten Kıyıklık, “Biz birbirimizle ideolojiler, renkler üzerinden konuşmayız. Biz sadece gönül gözümüzle konuşuruz’’ dedi.

“KERBELA ANSİKLOPEDİSİ VE 12 İMAM KİTABI”

Çok sayıda Caferi’nin katıldığısalonda Alulbeyt KültürMerkezi tarafından Kıyıklık’ a Dr. Mehdi Pişvai’nin ‘12 İmam’ adlı eseri ile Cevad Muhaddisi’nin ‘A’dan Z’ye Kerbela Ansiklopedisi ‘ hediye edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.