Kıymete bindi!

Kıymete bindi!

Cimbom, senelerdir burnunun ucundaki yıldızı görmedi! Leo’dan kaleyi devraldıktan sonraki başarısı Aykut’u değerli hale getirdi.

Genç Aslan’a Almanya dahil birçok kulüpten teklif yağıyor!

Galatasaray’da Leo Franco’nun Fenerbahçe derbisinde yediği hatalı golün ardından gözden çıkarılması üzerine yeniden şans bulan ve performansıyla beğeni toplayan kaleci Aykut Erçetin’e teklif yağıyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin 3 yıllık yeni bir mukavele önerdiği ancak henüz anlaşma imzalamadığı Aykut’u, birçok Süper Lig temsilcisinin yanı sıra Almanya’dan da takibe alan kulüpler bulunuyor.

MUKAVELESİ MAYISTA BİTİYOR
Genç kalecinin sezon sonunda bonservisini eline alacak olması ise Sarı-Kırmızılı yönetimi tedirgin ederken, diğer kulüplerin iştahını kabartıyor. Galatasaray’da yıllardır yedek bekleyen ve artık birinci kaleci olmak istediğini her fırsatta söyleyen Aykut’un, bu konuda yönetimden garanti istediği de biliniyor. Yönetimin “Son kararı hocamız verir” tavrının yanı sıra diğer yandan da Beşiktaş’ın ikinci kalecisi Hakan Arıkan’ı da renklerine bağlamak istemesi sebebiyle kararsız kalan Aykut’un kesin durumu önümüzdeki günlerde netlik
kazanacak. Ancak Sarı-Kırmızılı kalecinin kulüpte kalmak istediği vurgulanıyor.

gazetehaberturk

Etiketler :