Kız Kulesinde çifte hizmet verilecek

Kız Kulesinde çifte hizmet verilecek

Hamoğlu Holding, 49 yıllık işletme hakkını elinde bulundurduğu Kız Kulesi'nin konseptini değiştirecek.

Başta turizm, inşaat, perakende olmak üzere pek çok alanda faaliyet gösteren Hamoğlu Holding, yeni projelere hazırlanıyor. Holding, danışmanlık, enerji, taşımacılık, sigorta gibi alanlardaki faaliyetlerini daraltarak inşaat ve turizme ağırlık verecek. Holding'in planları arasında 49 yıllık işletme hakkını elinde bulundurduğu Kız Kulesi'nin faaliyetlerinde değişikliğe gitmek de yer alıyor.

Yabancılara hitap edecek

Holding'in sahibi Ahmet Hamoğlu, Kız Kulesi'ni bugüne kadar kendi dokusuyla koruduklarını ancak bundan sonra müze özelliğini ön plana çıkaracaklarını söyledi. Bu amaçla restoran alanını daraltacaklarını belirten Hamoğlu, "Gündüzleri yine geniş kitlelere hitap edeceğiz ama akşamları daha yabancılara ve para harcayan müşterilere hitap eden, biraz daha özel bir mekan haline getirmeye çalışacağız. Ama gündüz yine halkın ziyaretlerine açık olacak" dedi.

Önümüzdeki 5 yılda alışveriş merkezi inşaat ve turizm alanlarında önemli projeler gerçekleştireceklerini kaydeden Hamoğlu, şöyle konuştu:

Düşük gelirliye 600 daire

-Silivri'de eski tuğla fabrikasının yerinde deniz gören 500 dairelik 170-18 metrekare büyüklüğünde rezidans yapacağız.

-Otoparkı yerin altına alıp Maxi'nin ortasında 20 katlı bir iş merkezi kuracağız. Alipaşa'da 70-80 bin metrekarelik bir yerimiz var. Burada da 100-150 metrekarelik 3+1 dairelerin bulunduğu yaklaşık 600 dairelik biraz daha alt gelir grubuna hitap eden bir konut projesi yapacağız. Stüdyo daire burada tutmaz burada daha geniş evler tercih ediliyor. Silivri'nin yapısı bugün buna müsait değil. Ama bunlar 5-6 yıllık projeler.

Ekonomideki iyi gidiş bize de yansıyacak

Dünya geneline bakıldığında Türkiye'nin ekonomik anlamda son derece iyi bir gidişatı olduğunu vurgulayan Ahmet Hamoğlu, ekonomideki olumlu havanın yatırımlara da yansıyacağını kaydetti.

Parayla para kazanacağım

Akaryakıt istasyonları olduğunu hatırlatan Hamoğlu, bu alandaki faaliyetlerini bitireceğini söyledi. Hamoğlu, "Artık daha az adamla yapılan çağın hizmetlerine dönük işlere yöneleceğim. Eskiden tuğla para kazandırıyordu ama bugün artık demode işler oldu. Çağ alıp satma, piyasayı takip etme çağı. Bundan sonra parayla para kazanmayı düşünüyorum" diye konuştu.

Silivri'ye dev eğlence merkezi

Ahmet Hamoğlu, Silivri'deki Maxi AVM'nin yanındaki araziye bir eğlence merkezi yapacaklarını söyledi. Proje hakkında bilgi veren Hamoğlu, "Disneyland ile aquapark karışımı bir proje olacak. 150 metre yükseklikten suyun içine inilen bir proje. Herkes Forum İstanbul'daki akvaryumu konuşuyor.

Bu akvaryum bizim Aquapark'ın yanında sinek gibi kalacak" dedi. Projede hayvanat bahçesinin de yer alacağını kaydeden Hamoğlu, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan gibi ülkelerden de ziyaretçi çekeceklerini ifade etti. Hamoğlu, eğlence merkezinin üzerinin kapatılabileceğini, bu sayede de 12 ay boyunca günde 18 saat hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Bugün

Etiketler :