Kızılay'da gerginlik devam ediyor

Kızılay'da gerginlik devam ediyor

Kızılay'da karşıt gruplar arasındaki gerginlik devam ediyor. Akşam saatlerinde yüzü maskeli grupların ellerinde taş ve sopalarla beklemesi dikkat çekti.


Kızılay'da karşıt gruplar arasındaki gerginlik devam ediyor. Akşam saatlerinde yine hareketli anlar yaşandı. Kısa sürede yatışan olayların ardından öğrenci gruplarının yüzlerini örtmesi, ellerinde sopa ve taşlarla beklemesi dikkat çekti.

Ankara'da dün yaşanan gerginlik bugün de devam etti. Öğlen saatlerinde bir polis amirinin yaralanmasıyla tırmanan olayların ardından akşam saatlerinde Konur Sokak'ta bulunan bir işyerinden taş atılması nedeniyle yine hareketlilik gözlendi.

Sokakta toplanan grupların aniden sağa sola koşturması nedeniyle vatandaşlar da korkulu anlar yaşadı. Bir süre sonra ortalığın yatışması üzerine sol gruplar yeniden bir araya toplandı.

Sokak içinde tezgah kurmak isteyen Devrimci Liseliler'e saldırıldığını iddia eden grupların bugün basın açıklaması yapması bekleniyor. Polisin açıklamanın ardından gruplara dağılması için uyarı yapacağı belirtiliyor.

Yaşanan hareketli dakikaların ardından grupların çevredeki tezgahları parçalayarak kendilerine sopa yaptıkları görüldü.

Ankara'da dün aksam saatlerinde 2 grup arasında çıkan taşlı sopalı kavga sonrası yaşanan gerginlik bugün de devam etti.



Kızılay Konur Sokak'ta dun aksam saatlerinde yaşanan gerginlik dolayısıyla yapılan açıklamanın ardından gruplar dağılırken, bir kişiye linç girişiminde bulunuldu. Bu sırada grup üyeleri polisi taslamaya başladı.



Meşrutiyet Caddesi'ni trafiğe kapatan grup polise taslarla saldırdı. Bunun üzerine polis ekipleri de gruba tazyikli suyla karşılık verdi.



Polis ve grup arasındaki kovalamaca Kızılay'ın ara sokaklarında devam ediyor.


Etiketler :