''Kızım Müridiniz Olsa Sizi Öldürürüm''

''Kızım Müridiniz Olsa Sizi Öldürürüm''

Hülya Avşar Adnan Oktar'ı konuk etti. Ona kimsenin söylemeye cesaret edemeyeceği bir şey söyledi. Adnan Oktar'ın rengi benzi attı

Hülya Avşar Türkmax’daki programına konuk ettiği Adnan Oktar’la (Adnan Hoca) ile bir söyleşi yaptı. Oktar'ı köşeye sıkıştıran sorular sordu. "Aseksüel misiniz?" sorusuna "Seni gidi seni yerim seni" diye yanıt aldı... Ama bu yayının bir de perde arkasında daha ilginç şeyler yaşandı. Avşar kızı onları ise şöyle anlattı

Hipokrat yemini gibi bir şeydi benimki. Oktar’la ilgili birçok annenin canının yandığını asla özendirici olmayacağımı, gerçekten hiçbir şeyi çekinmeden soracağıma kendi kendime yemin etmiştim.

* Bence Adnan Oktar çocukluğundan gelen birtakım psikolojik şeylerle kendini engelleyemiyor. Yaptığı şeylerin yanlış olduğunun kendi de farkına varmıyor.

KIZIM MÜRİDİNİZ OLSA SİZİ ÖLDÜRÜRÜM

* Adnan Oktar bir tek şeyi doğru söyledi. O da annelerin ve babaların çocuklarına sevgiyi gerçekten doğru vermeleri gerektiğiydi. Çünkü onlar şevkati ve sevgiyi çok iyi kullanıyor en büyük silahı bu. Sevgiye doymuş insan Adnan Oktar’ı yemez.

* Yayında “Kızım sizin müridiniz olsaydı ben sizi öldürürdüm” dedim. O da bana “Siz şu anda beni azmettiriyorsunuz” dedi. Ben de ona “Hiç fark etmez . Ben böyle bir şey yaşasaydım bir anne olarak sizi öldürürdüm, sizi ne yapar ne eder bulur ve öldürürdüm” dedim. Buna biraz bozuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :