'Kızımın katili de Cem olabilir'

'Kızımın katili de Cem olabilir'

Cem Garipoğlu hakkında, Münevver Karabulut cinayeti sonrası şok iddia..

Nigâr öldürüldüğünde 13 yaşındaydı. Çöp konteynırına atıldı... Cem Garipoğlu'nun saklandığı Beylikdüzü'nde bulundu. Baba da polise koştu: Kızımın katili de Cem olabilir mi? Sabah'ın haberine göre; Münevver Karabulut'un ailesinin avukatı Rezzan Epözdemir'in, önceki günkü ilk duruşmada Cem Gariupoğlu'na yönelttiği "Bu ilk cinayetin mi?' sorusu, mahkeme salonunda yaşanan "şırınga kargaşası" sırasında dikkatlerden kaçtı belki.

Ancak aynı soruyu kendine soran bir kişi daha var... O da Münevver Karabulut cinayeti ortaya çıkar çıkmaz, "Acaba benim kızımı da Cem Garipoğlu mu öldürdü" diyen acılı baba Ali Şahin... Biricik kızı Kevser Nigâr Şahin, 13 yaşındayken İstanbul-Beylikdüzü'nde telle boğulduktan sonra bir bavula konuldu, yakılan cesedi tıpkı Münevver gibi çöp konteynırına atıldı. Ancak katili asla bulunamadı.

BENZERLİKLER SERİSİ

Astsubay emeklisi baba, Cem Garipoğlu'nun cinayetten sonrası Beylikdüzü'nde bir evde saklandığı ortaya çıkar çıkmaz soluğu poliste almış. Babaya göre iki cinayet arasında çok fazla benzerlik vardı, "Suçlamıyoruz. Sadece araştırılsın istiyorum" diyor. Beylikdüzü'nde 2006'da Dr. Haydar Arslan İlköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Kevser Nigar Şahin, telle boğulduktan sonra yakılarak öldürüldü. 13 yaşındaydı... Cesedi, 27 Mart 2006 günü bir çöp konteynırında bulundu. Tıpkı Münevver Karabulut'un cesedinin çöp konteynırında bulunması gibi. Ve bu cinayet de mart ayında işlenmişti. Nigar'ın astsubay emeklisi babası Ali Şahin'in, Beylikdüzü- Büyükçekmece civarında görgü tanıklarına yaptığı çağrı sonucunda şüphelilerin robot resmi çizildi. Ama katilin izi hâlâ bulunamadı.

'SERİ KATİL OLABİLİR Mİ?'
Kızı katledildiğinde Maslak Jandarma Komutanlığı'nda başçavuş olan Ali Şahin, jandarmanın çalışmalarına kendisi de katılmış. Şahin, Münevver Karabulut'un katil zanlısının yakalandıktan sonra bir süre Beylikdüzü'nde bir evde saklandığını öğrenince, "Kızımın katili Cem Garipoğlu olabilir mi" şüphesine kapıldığını anlatıyor: "Kimseyi suçlamıyoruz ama benzerliklere dikkat çekiyoruz. Cem Garipoğlu, Münevver'i çok profesyonelce öldürmüş. Benim kızım da profesyonelce öldürülmüştü. Cem Garipoğlu'nun Beylikdüzü'nde saklandığı ev de Garipoğlu şirketlerinin lojmanı olarak kullanılıyormuş. Belki Cem kızımı o daireye götürdü. Şüphelerimi polise anlattım. 'Cem seri katil olabilir mi' dedim. Araştıracaklarını söylediler."

Eldeki en güçlü ipucu telefon konuşmaları
Baba Ali Şahin, polisin en büyük ipucunun bölgedeki telefon baz istasyonları olacağını söylediğini belirterek şöyle konuşuyor: "Nigarım öldürüldüğünde bölgede yapılan tüm telefon konuşmaları incelenecekti. Sonuçları ben de bekliyorum. O zaman içim rahatlayacak. Amacım kimseyi suçlamak değil. Yüreği yanan babanın sorularına yanıt bulunması. Kızım birinin bir sırrını mı öğrendi acaba?.. Aynı sır Münevver Karabulut cinayetinde de vardı. "

 HABER3.COM

Etiketler :