Koalisyonu hangi partiler KURMALI?

Koalisyonu hangi partiler KURMALI?

"UEKİB. Başkanı ve Aktivist İbrahim DANACILAR, kolalisyonun nasıl oluşmasına dair Habernameye konuştu"

Koalisyon Nasıl Oluşmalı?

Vatanımızın, milletimizin ve ümmetin sapkın küffara karşı çıkarlarını düşünüp, bu minvalde karar vermek, imanımızın gereğidir!

İlginç, ama bir o kadar da; ihanet, vefasızlık kişisel hırslar odaklı menfaatlerin adeta zirve yaptığı bir dönem ve süreçten geçiyoruz.

Bakınız Kıymetli siyasilerimiz; Sizlerde çok iyi bilirsiniz ki bu günlerde, Şehid Muhsin Yazıcıoğlu gibi düşünmeye, onun şaşmaz prensiplerini anlamaya önemle ve hassasiyetle ihtiyaç vardır. Bakınız sevgili gençler; Sizlerin de bu günlerde, Alp ve Erenliği çok iyi anlayıp, kavramanız ve yaşamlarınıza yansıtmanız lazım! Zira bu minvalde dik ve dirayetli duracak gençliğe çok ama çok ihtiyaç vardır. Yanlış anlaşılmasın; Şimdiki BBP'den bahsetmiyorum! Muhsin Yazıcıoğlu'ndan ve onun hayatı boyunca anlattığı Alp ve Erenlik sevdasından bahsediyorum. O'nun şaşmaz ilkelerinden, misyonundan, feragatinden ve ferasetinden bahsediyorum.

Bu günlerde, partiler üstü bir duruş sergileyerek, ümmet şuurunda ve vatanımızın milletimizin çıkarları doğrultusunda birlik şuurunda olmak zorundayız! Bir Atasözü vardır: "Kol kırılsa da yen içinde kalır." Minvalinde meseleleri değerlendirmek zorundayız.

Bakınız kardeşlerim; Basiretini ve haysiyetini tamamen yitirmiş, Aydın Doğan ve bildik avanesi, CHP. MHP. HDP. Koalisyon Hükümeti'nin kurulmasını istiyor! Böylece, sinsi politikaları ülkemizde ve Ortadoğu'da uygulama niyetindedirler. Ak parti tabanında da, "hadi kursunlar sonrada bu millet görsün, sonrada Ak parti daha ezici bir güçle iktidara gelir" diye bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Bu tehlikeli oyun sonunda, istediklerini gerçekleştirip, ülke ve millet olarak ciddi kayıplar yaşamakla karşı karşıya kalacağımızı maalesef bir çok kimse düşünmemektedir.

Şunu birileri unutuyor; Ak partili kardeşlerim, Ak parti olmazsa davasından vazmı geçecek?! MHP'li kardeşlerim, MHP olmazsa, davasından vazmı geçecek?! Kimin davasıdır bu? Bilinmelidir ki, bizim davamız tektir! Bu dava, uhuvveti İslam'ın ve vatanımızın selameti bekâsıdır.

Bakınız, Şehid Muhsin Yazıcıoğlu, Mesele vatan ve millet olduğunda, politika ekseninden çıkardı, milli bir şuura bürünürdü… Araştırıldığında bunun oldukça çok örnekleri olduğu görülecektir.

MHP. tabanı bazı kati görüşlerinden acil sıyrılmalıdır, Sn. Bahçeli'ye, parti Tabanı kulak vermelidir; Zira, derhal ülkenin ve milletin menfaati için kolları sıvamalıdır.

Dürüst ve hakikat ekseninde ki istikametin müstakim lideri olmuş, "Şehid Muhsin Yazıcıoğlu'nun yöntem ve politikaları" ülkemiz üzerinde bir ameliyata kalkışanlara karşı, hemen ama hemen kullanılmalıdır.

Sn. Ahmet Davutoğlu, Büyük Türkiye davasının, Anadolu evladı ekseninde entelektüel ve başarılı bir Devlet adamıdır. Bu ölçüde istikametler hep aynıdır.

Sn. Devlet Bahçeli'ye gelince, zaman zaman sert açıklamalar yapsada, kendini nefsani tutuma kaptırmayan, Devlet ve Millet şuuruyla hareket eden, gerektiğinde Anadolu ekseninde milletinin menfaati doğrultusunda hareket etmekten taviz vermeyecek duruşu vardır, bunun oldukça çok örnekleride vardır.

Türkiye'de kollektif dengeli siyaset yapmak, cidden zordur. Zira çok değişken ülkemiz üzerinde kurgulanan oyunlar, çoğu zaman buna mani olmaktadır. Bu dengeyi sağlamak için, kefenin bir tarafını bırakmamak lazımdır; Şehid Muhsin Yazıcıoğlu gibi…

Açıkça bilinmelidir ki; Şahsım, Ülkemizin ve milletimizin dirliği adına görüş ve düşüncelerini sunmaktadır. Bugüne kadar hiçbir makamda gözüm olmamıştır, geçmiş ve yakın zamanda bize önerilen makamları da kabul etmemişizdir. Siyasetin ve makamların yapay güncel ışıltısı gözümüzü asla kamaştırmamıştır, Elhamdulillah. Ancak siyasetin gerekli olduğununda bir gerçek olduğunu, her Müslüman'ın siyasetle ilgilenmesini her platformda haykırmışızdır, ışıltılara kapılmadan...

Ben, ühevveti islâmın, vatanımızın ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ki, istikamet siyasetinden bahsediyorum...

Haydi, yine yeniden hayal kırıklığını uğratın hainleri ve koalisyonu şimdi kurun! Daha önceden söylemiştim, Ak Parti ve MHP. Koalisyonu ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Diye. Bu temennimin arkasındayım.

Yazımızın başında ne demiştik; Vatanımızın, milletimizin ve ümmetin sapkın küffara karşı çıkarlarını düşünüp, bu minvalde karar vermek, imanımız gereğidir!

Ne diyordu, En sevgili; (sav.) "Vatan sevgisi imandandır!" Şimdi, bu ölçüde birleşme zamanıdır…

Selâm, Ülkemizin ve milletimizin varlığı, birliği, erliği dirliği için bir araya gelenlere olsun...

İbrahim DANACILAR

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.