Kocaların cinnetleriyle sarsıldık

Kocaların cinnetleriyle sarsıldık

Üç erkek eşlerini neden bıçakladılar?

Türkiye koca cinnetleriyle sarsıldı... Kayseri'de bir adam eşini boşandığı gün öldürürken, İstanbul'da cezaevinden izinli çıkan tutuklu alkol parası için, bir diğeri ise kuzeniyle yatakta yakaladığı için hayat arkadaşını bıçakladı

1- KARISINI 21 KEZ BIÇAKLADI
Türkiye dün koca cinneti haberleriyle güne başladı. Nevşehir'de yaşayan Hayrettin Metin (31), eşi Nimet ile sürekli tartışıyordu. 2 çocukları olan ve ayrı yaşayan çift boşanma kararı aldı.

REDDEDİLİNCE DELİRDİ
Uzun süren davaların ardından mahkeme heyeti dün çifti boşadı. Bunun üzerine adliyeden çıkan Nimet Metin, Kayseri'de yaşayan akrabalarının evine gitti. Eski eşini barışmaya ikna etmek isteyen Hayrettin Metin de birkaç saat sonra genç kadının bulunduğu eve gitti. Metin eski eşine, "Gel bir kez daha deneyelim" dedi. Ancak genç kadın, eski eşinin barışma teklifini kabul etmedi. Çılgına dönen koca mutfaktan ekmek bıçağını aldı ve karısını 21 kez bıçakladıktan sonra kaçtı. Olay sırasında komşuda olan ev sahibi ise çığlık sesleri duyunca durumu polise haber verdi. Talihsiz kadın hayatını kaybederken, polis ekipleri Metin'i kaçmaya çalışırken yakaladı.

2- ALDATILMAYI HAZMEDEMEDİ
Diğer bir vahşet ise İstanbul Esenyurt'ta meydana geldi. Mustafa Çam (53), inşaatlarda çalışarak evini geçindiriyordu. Yine bir iş günü mesaisi erken bitti ve evine erken gitti. Ancak Çam, eve gidip eşiyle birlikte sohbet edip, dinlenmeyi umut ederken, beklemediği bir manzarayla karşılaştı.

ORTALIĞI KANA BULADI
Çam, kuzeni ve aynı zamanda kızının kayınpederi olan Sait Çam ile eşi N.Ç.'yi aynı yatakta yakaladı. Gördükleri karşısında çılgına dönen inşaat işçisi, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile ortalığı kana buladı. Aldatılan koca, önce Sait Çam'ı, ardından da kaçmaya çalışan eşini defalarca bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Sait Çam kurtarılamazken, yaralı eş tedavi altına alındı. Gözaltına alınan Çam ifadesinde, "Onları bıçaklarken tereddüt bile etmedim" dedi.

3- ALKOL UĞRUNA EŞİNE KIYDI
İstanbul Avcılar'da Gültaze Bolat (31) gasp suçundan tutuklu bulunun eşi ve kızına bakabilmek için ekmek fabrikasında çalışıyordu. Önceki gün Çorum Açık Cezaevi'nde kalan eşi Sadık Bolat, 5 günlük izin alarak evine gitti. Genç kadın, iş yerinde olduğu sırada eşi evde alkol alabilmek için para aradı. Evde para bulamayan koca, eşinin çalıştığı fabrikaya gidip para istedi.

SOKAKTA ÖLDÜRDÜ...
Gültaze Bolat, yanında para olmadığını söyleyince sabıkalı koca delirdi. Eşini iş yerinde döverek hastanelik eden koca, daha sonra hiçbir şey olmamaş gibi evine gitti. İş arkadaşları tarafından hastaneye götürülen talihsiz kadın, tedavisinin ardından evine döndü. Sinirli bir şekilde karısını bekleyen Bolat, eşini yeniden dövmeye başladı. Kanlar içinde kalan kadın, sokağa çıkarak komşularından yardım istedi. Ancak kocası delirmişti ve elindeki bıçakla yol ortasında Gültaze Bolat'ı bıçakladıktan sonra kaçtı. Talihsiz kadın yaşamını yitirirken, polis ekipleri kaçan katil zanlısını her yerde arıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :