Kocaman özür diledi!

Kocaman özür diledi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Miracle Otel'de devre arası kamp sürecini değerlendirmek için bir basın toplantısı düzenledi.

Kocaman, "İdmanlarda istekli olan oyuncularıma bunun devamının olması gerektiğini söyledim. 22'sine kadar Antalya'da kamp yapacağız. Maça kadar çift antrenmanla devam edeceğiz. Elimizde olan ve en değerli olan lig kupasını 9 puanlık dezavantajımız olmasına rağmen almaya kilitlendik. Bunun için olağanüstü bir efor sarfetmemiz gerektiğini biliyoruz" dedi.

Kocaman kupa maçı ile ilgili, "Maça çıkarken karşılaşmadaki en büyük etkenlerden biri de sahanın buzla kaplı olmasıydı. Sakatlık riski de demotive edici oldu. Bu sonuç hepimizi derin derecede üzdü. Kupa maçının affedilir bir tarafı yok. Büyük bir özür borcumuz var. Camiadan ve taraftarımızdan özür diliyorum. Maçtan sonra basın toplantısı yapmadım çünkü sonuç son derece bizi üzdü, kendimde o gücü bulamadım. Öfkeli ve demoralize bir konuşma geçti soyunma odasında, o yüzden basın açıklaması yapmadım." dedi.

Kocaman, "Bizi Antalya'da karşılamaya gelen taraftarımıza da bir özür borcumuz var. Bizi utandırırcasına geldiler." dedi.

Kocaman Santos'un röportajı ile ilgili oyuncu ile konuşmadığını onun da gelip kendisine bir şey söylemediğini belirtti.

Kocaman 'Üzerinizde baskı var mı?' şeklinde soruya, "Tabii ki üzerimde baskı var. Ben de bunu şiddetle hissediyorum" diyerek yanıt verdi.

Kocaman transferle ilgili, "İlgilendiğimiz birkaç oyuncu var. Tabii ki Fenerbahçe'nin tamamlanmış bir kadrosu olmasını isteriz. Transfer konusunda bir takım aksaklıklar var. Giden oyuncular için bir şey söylemek doğru değil." ifadelerini kullandı.

Kocaman Alex ile ilgili basında yer alan haberlerle ilgili, "Bir oyuncunun sorunları olabilir ama bunu oyuncunun işine yansıtmaması gerekir. Bunu sadece Alex için değil tüm oyuncular için söylüyorum" dedi 

Etiketler :