Kocaman: Rıdvan'ın söylediği hiç olmadı

Kocaman: Rıdvan'ın söylediği hiç olmadı

Fenerbahçe 20 Eylül Salı günü oynadığı ve Dünya Basınında bir numaraya oturarak gündem yaratan Manisaspor maçındaki yaşananları özel bir defter yapıp arşive kaldıracak.

Açılışını Koç Grubu Onursal Başkanı Rahmi Koç'un yaptığı Promat Matbaası'nın 20.yılını kutlama günü ve müze açılışına katılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise DHA ile yaptığı sohbette çok özel konulara değindi. Kocaman, 20 Eylül'ü hayatının çok özel anısı olarak daima hatırlayacağını, gördüğü atmosfer karşısında çok etkilendiğini söyledi. Kocaman, "Açıkcası beş binden biraz fazla izleyeci bekliyorduk. İçeri girip tribünleri görünce acaip derece motive olduk. Sadece ben değil herkes kalabalık karşısında çok duygusal anlar yaşadı " dedi.

ÇIKAN SESLERİ KEŞKE ELEŞTİRMESELERDİ

Kocaman, "Türkiye ve DÜnya'da ilk yaşandı" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Evet çıkan sesler doğal olarak çok tizdi. Ama bunu biz tarihe mal olmuş bir tezahürat biçimi olarak yorumlamalıyız. Futbolcu arkadaşlar hiç alışık olmadıkmları bir ortama çıktılar. Ama öyle mutlu oldularki, çıkan sesleri eleştirenlerin büyük bölümüne katılmıyorum".

RIDVAN KEŞKE SÖYLEMESEYDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörüne,"Rıdvan Dilmen TV'deki maç yorumunda çıkan sesleri Dünya Kupasın'da çalınan Vuvuzela'ya benzetti" sorusuna ise şu karşılığı verdi. "Hiç olmadı. Keşke demeseydi. Çünkü bu maçın sesi tarihe geçecek kadar özeldi" dedi.

ALEX VE DİA'NIN DUYGULARI

Aykut Kocama tam santra yapılacakken Alex ve Dia'ya gözünün takıldığını ifade ederek o anı şöyle yorumladı: "Eminim çok karmaşık duygular içindelerdi. Bir yandan tam konsantre olmaya çalışırken diğer yandan ilk kez karşılaştıkları o atmosfere uyum sağlama içindeydiler. Her dakikayı mükemmel geçirdiklerine inanıyorum" dedi.

"HALA EMEĞİMİZ BOŞA GİDİYOR"

Fenerbahçe Teknik Direktörü, "O yardımcı hakem golümüzü vermeliydi. Çünkü çok nizamiydi. Biz geçen yıldan beri çok emek veriyoruz birşeyleri kazanma adına. Böyle birkaç saniye içinde büyük kayıplarımız olunca da hayal kırıklığı yaşıyoruz. Ama o hayal kırıklıkları bazen muhteşem tablolar karşışında yerini mutluluğa bırakıyor. Tıpkı 20 Eylül akşamı gibi. Kalkan bir bayrak camianın bozulan moralini belkide daha da perçinledi..Teşekkürler Fenerbahçe, teşekkürler 12.adam" diyerek sözleri tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.